Random post habes habesan.

Assalamualaikum.
Tekak aku nih masih lagi menikmati kemanisan Honey Butter Biscuit. Sedap baq hang..susah untuk diungkap dengan kata kata..Penangan Texas Chicken punya pasal. Sebelum nih aku dok usha dari jauh jer Texas chicken. Niat dalam hati nih memang dah lama sangat nak singgah tapi tak kesampaian sebab komitmen kerja yang melampau lampau..tapi itu tidak menghalang keinginan aku untuk menjejakkan kaki ke Texas Chicken. Tujuan pergi sana adalah untuk menikmati keenakan ayam goreng tapi tup tup jatuh cinta dengan biskut yang tak macam biskut nih.


Honey Butter Biscuit (Taken from www.texaschickenmalaysia.com)

Dunno why they called it biscuit..Sebab bagi aku benda nih roti..but its okey..no big deal..yang penting rasa dia cukup memikat hati.lol. Oklah cukup sampai sini citer pasal makan..aku nak citer pasal benda lain pulak..kata  random post kan..

Aku start keja dekat renaissance hotel since november last year..dah nak masuk 5 Bulan kerja kat sana..and alhamdulillah sejak kerja sana aku ada sikit duit lebih untuk dibelanjakan..Self reward katenya.there are few things yang aku beli bulan bulan yang lepas. Antaranya :


Suka jam nih sebab die simple and yang penting tali die leather bukan besi 4kilo yang melekat dekat tangan.haha. i just hate Jam with besi besi di sekeliling tangan. Satu lagi sebab dia murah. Tak mampulah nak pakai jam riban riban semata nak tengok timing. *Padahal tak mampu..kalau mampu tak cakap macam nih.LOL.


Previous post aku ada kepochi  pasal #notsonew laptop nih. Walau pon bukan beli yang totally new one aku masih jugak feeling feeling kekwat abes sebab aku beli dengan hasil titik peluh aku sendiri..wahhh..gituhh kan..bukannya apa..sebab condition pon masih tiptop lagi..so why we need to spend more kan.. #tipsbelibelahdariorangyangkurangduit eh! Hopefully laptop nih akan bertahan lama dan gagah untuk beberapa tahun akan datang.


Nampak tak usaha gigih aku susun bagai macam nih semata mata nak upload letak dalam Instagram lepas tunggu orang like.haha. konon kononnya macam Outfit Of The Day lah kan..tujuan upload gambar nih nak share pasal Jeans tuh jer..Aku jarang dapat beli jeans sebab susahlah nak dapat saiz. Aku akan mengalami kemurungan bila shopping outfit sebab susah nak dapat saiz. bila dah suka..saiz mesti takdak takdak takdak..racist betul kan.lol.. *orang suruh exercise biar turun sikit berat badan tak nak..jadi,terimalah akibatnya..huwaaa...adik adik semua jangan ikut perangai macam nih okeh..tak elok untuk masa depan. 


Perfume nih last month aku beli..previous post aku ada update pasal nih..kalau rasa macam rajin nak nak tengok klik jer SINI. oh yer..lupa nak citer pasal pageview blog nih..aku pelik sebab dulu masa dok aktif kaw kaw pageview sikit jer tapi lepas dah tinggal lama pastuh aktif balik pageview melimpah ruah..Alhamdulillah kan..terima kasih yer pada yang sudi singgah,baca and komen entry entry kat blog yang nan hado nih.sekian.hehe.
Random post habes habesan. Random post habes habesan. Reviewed by Luqman Zakaria on 4/25/2014 11:23:00 pm Rating: 5

No comments: