Rewards for this month! Me is Happy.

Assalamualaikum.
Last year punyer segmen Mencari Bloglist Melekat 2013 memang seronok giler sebab ramai blogger yang join. Tahun nih pon rasa macam nak buat jugak tapi kurang confident sebab dah lama tak blogging takut tak ada yang nak join. tapi belum cuba belum tahu kan.hmmm.. we'll see how lah..

Lupakan pasal segmen tuh kejap sebab ade beberapa benda yang aku nak share dengan korang. First sekali pasal Labour Day. Besok 1st May, Labour Day kau..dah sah sah la cuti kan. Tapi aku besok aku kerja..morning shift pulak tuh..Mehanan matalah pepagi nak kena bangun kan. Apa apa pon kepada yang cuti tuh. Selamat bercuti dan selamat Hari Pekerja.


Lepas tuh aku nak share pasal gambar kat atas nih..hehe..aritu aku ada dapat complimentary 300g cake. Boleh pilih samaada nak Cheese, Chocolate tak pon Velvet. so, disebabkan aku tak pernah makan cake red velvet yang kononnya sedap tuh..aku pon ameklah red velvet..lagi pon cheese dengan chocolate dah biasa sangat makan..haha.dan terbuktilah yang cake tuh memang sedap tapi kalau dapat 1kg lagi sedap kot.lol.


Inilah rupa dia..Nampak macam gedabak kan..tapi bila makan..aku sorang pon boleh habeskan..bayangkan jelah 300g besar mana tapi dah orang bagi free tuh bersyukurlah.

Last sekali, nak share pasal apa yang jadi hari ini, Pagi tadi lepas bangun tido rasa macam nak sambung balik sebab penat sangat.. lagi pon hari ini aku cuti tapi bila fikir balik, kalau aku tido jer sepanjang hari makin penatlah badan nih..So aku decide nak keluar. Kalau dah keluar tuh memang akan habeslah duit..


Tadi aku pergi H&M dekat bukit bintang and beli Tshirt and jeans..Rewards for this month katenya..ingatkan lepas tuh nak pergi somewhere else sebab still awal lagi tapi nan hado sebab cuaca panas yang amat.. lepas tuh aku balik jerlah..bila dah sampai rumah.lain pulak cuaca dia...hujan turun lebat giler..lagi lebat dari hujan yang turun dalam citer Azura yang neelofa berlakon tuh..eh..eh..dengan itu berakhirlah entry untuk kali nih..sampai ketemu lagi..haha.
Rewards for this month! Me is Happy. Rewards for this month! Me is Happy. Reviewed by Luqman Zakaria on 4/30/2014 07:45:00 pm Rating: 5

No comments: