My Story

Aku dan Photography

Assalamualaikum. Photography merupakan salah satu minat aku selain blogging dan membebel. haha. Kiranya blogging ini adal…

Birthday in advance di Setapak Sentral

Assalamualaikum. Sangat sangat tak suka kalau mood nak blogging sedang berapi api tapi idea langsung tak singgah dekat ot…

Agenda Hari ini bersama Luqman Zakaria

Agenda Hari ini bersama Luqman Zakaria | Basically untuk entry kali ini aku nak berkongsi dengan korang tentang aktiviti y…

Oh My Size!

Assalamualaikum. Hari yang ditunggu tunggu dah pon sampai, dengan menggelupurnya aku ke mesin ATM berdekatan untuk check …

My favourite Shopping Outlet - H&M

Salam Aidiladha semua. Hoyeahh! and finally Home sweet Home. Setahun kot tak balik kampung. Dulu time raya puasa nak balik…

Pengalaman menjadi peniaga.

Assalamualaikum. Macam mana nak mulakan entry untuk kali ini. Aku tak tahu nak membebel pasal apa sekarang ini sebab tak a…

Iftar with Them - Fish & Co

Assalamualaikum. Sebelum aku pot pet pot pet. Aku nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadan dan selamat berpuasa kepada …

Muatkan lagi catatan
Tiada hasil carian ditemui