Showing posts with the label My Story

Berhenti kerja dan Dilema bekerja di tempat baru.

Azam tahun 2017 aku adalah untuk berhenti kerja !  " Apa bendalah aza…

Aku dan Photography

Assalamualaikum. Photography merupakan salah satu minat aku selain blogging …

Ranking Alexa January, 2016 & Membeli belah di Sunway Putra Mall

Assalamualaikum. Alhamdulillah sebab Ranking Alexa blog arepnakbebel semak…

Botol air A5 Memo yang stylo dan menjimatkan ruang beg anda.

Assalamualaikum. Youtube merupakan salah satu social media website yang pali…

Birthday in advance di Setapak Sentral

Assalamualaikum. Sangat sangat tak suka kalau mood nak blogging sedang berap…

Agenda Hari ini bersama Luqman Zakaria

Agenda Hari ini bersama Luqman Zakaria | Basically untuk entry kali ini aku n…

Logo baru yang Awesome Blog Luqman Zakaria

Assalamualaikum. Setiap kali buat comeback mesti nak kena ubah template dan …

Oh My Size!

Assalamualaikum. Hari yang ditunggu tunggu dah pon sampai, dengan menggelupu…

Tak Tunggu lapar tapi kalau tunggu sakit hati pulak.Sudahnya?

Pada petang yang ala ala hujan nak hujan tapi last last tak hujan pun, Aku den…

Pencarian bilik sewa baru. Mission accomplished!

Assalamualaikum. Hidup di bandaraya kuala lumpur yang serba serbi memerluka…

Thank you Invisible Note for the Blog Review

Sebelum ini aku ada joined  "Segmen Awesome Blogger Bloglist" anjur…

Rezeki Nuffnang bulan Oktober dan Burger Ramly

Random post macam ini memang bersepah dekat blog aku sebab aku tak buat banyak…

My favourite Shopping Outlet - H&M

Salam Aidiladha semua. Hoyeahh! and finally Home sweet Home. Setahun kot tak …

Pengalaman menjadi peniaga.

Assalamualaikum. Macam mana nak mulakan entry untuk kali ini. Aku tak tahu na…

Iftar with them - Texas Chicken/Wondermama X.

Assalamualaikum. Dalam post sebelum ini aku ada story sikit pasal hunny butte…

Iftar with Them - Fish & Co

Assalamualaikum. Sebelum aku pot pet pot pet. Aku nak ucapkan selamat menyamb…

Load More That is All