Bvlgari Man EXTREME, You are finally mine.

Assalamualaikum.
Sebelum aku bercerita panjang pasal Bvlgari Extreme nih. Meh layan iklan kejap.



Nak dijadikan cerita, beberapa bulan lepas, kalau tak silap time cuti kerja kot..aku pergi rumah member aku nih..macam biasalah melepak sambil mengumpat..ehh...ehh..tadelah mengumpat sangat..lebih kepada bercerita..haha..

Then aku nampak dia punye Bvlgari Extreme..aku nih kan aktif dalam bercakap..so aku tanyalah pasal bvlgari tuh..sambil spray dua tiga kali kat badan..perghh! bau dia mengancamlah..rasa macam jatuh cinta pulak.


and finally, dia milikku! amik masa jugaklah nak dapatkan benda alah nih..kalau dah bau die mengancam..harga dia pon mestilah mengancam jugak kan..nak seribu daya,tak nak seribu dalih. betul tak. Semalam aku cuti, jadi aku pergilah usha perfume nih dekat Sogo. nasib baik tak ramai orang. 


Dalam satu box tuh, dia kasi aku dua ..as usual kalau yang besar tuh 100ml and yang kecil punyer 15ml. oklah sikit kalau ada yang kecik tuh sebab senang nak carry kalau keluar jenjalan or pergi kerja.


100ml


15ml

Sebelum nih aku guna perfume apa entah yang aku beli entah kat mane dengan bau yang aku sendiri pon  tak suka..boleh tak macam tuh? seriously nak buang perfume lama tuh macam sayang kan..so, aku guna jerlah..kebetulan semalam dah habes. aku pon belilah yang nih.lols oklah rasanya sampai sini jerlah entry untuk kali ini. insyaallah kalau rajin petang nanti update lagi..kalau malas..hmm..zzzz...hoho. Happy blogging semua.
Bvlgari Man EXTREME, You are finally mine. Bvlgari Man EXTREME, You are finally mine. Reviewed by Luqman Zakaria on 3/31/2014 10:55:00 am Rating: 5

No comments: