International betul tajuk entry aku kali ini. poyo sungguh. Cameraholic. well that's me yeehhaa.. Kamera memang satu gadget yang penting untuk aku.walaupon sekarang nih aku belum mampu nak own a kamera yang ribu riban tuh, aku still boleh guna kamera phone yang aku pakai nih.worth it jugaklah. 


Tapi untuk gambar gambar yang aku share dengan korang untuk entry kali ini memang hasil dari kamera DSLR. Gambar kasut nih aku amek time kakak aku punyer wedding..well most of the pictures yang aku nak share arini nih di captured pada hari perkahwinan kakak aku..hehe. masih dalam mood orang kahwin..bersabarlah yer.


Well..gambar gambar kat atas nih memang blur sikit..yelah.bukannya profesional kan..Photographer  syok sendiri sajor.huhu..semua gambar aku edit guna photoscape..tak reti nak guna software canggih manggih..


And this is my tomey tomey anak buah, Ummu Syaurah. memang tak boleh berpisah dengan botol susu die tuh.fuh!..Rindu jugak kat budak nih tapi sekarang still kat kampung.. my mom yang jaga..


Ini pulak Door gift yang kitorang bagi kat orang yang datang ke wedding kakak aku..ade lagi yang lain tapi amek yang wajib bagi jer..haha..sebab dalam setiap paper bag wajib ade benda nih..bagi biskut dalam tupperware..nanti dah abes makan..tupperware boleh guna..tadelah membazirkan.. *sambil pomot AppleLady..hehe.tamat.

Post a Comment

Previous Post Next Post