Editing is Awesome

Editing is actually salah satu dari hobi aku. walaupon dalam lappy nih tade software editing yang canggih canggih macam photoshop. Yes! memang tade. kalau ade pon aku memang tak tahu nak guna. yang ada nih pon photoscape. Editing Software yang basic giler. Just for fun only lah. Kalau Photoshop nih macam macam kita boleh buat.


Before


After

Ok.Previous punyer entry aku ade update pasal wedding kakak aku. and ramai yang komen cakap gambar kasut nih cantek.thank you guys. sebenarnye gambar asal tadelah cantek pon. Kusam jer aku tengok.so editkan sikit.terangkan..then taraa..guna photoscape jer..huhu.



Before


After

Semalam tengah bosan.aku edit edit gambar sendiri..gituh. Pastuh buat header..Semua header header yang aku buat sebelum nih guna photoscape jer..aku teringin jugak nak guna photoshop tapi tak reti..nak belajar.laptop pulak mengong..tiap kali nak install sure ade masalah punyer.so sampai sekarang tak install install lagi.

Editing is Awesome Editing is Awesome Reviewed by Luqman Zakaria on 4/12/2013 11:56:00 am Rating: 5

No comments: