Apa Yang Menarik Di Bukit Bunga Kelantan

Kedai Apa Yang Best Ada Di Bukit Bunga Kelantan | Bukit bunga merupakan salah satu destinasi pelancongan yang terkenal dengan Gerai 12/Berek 12 dimana korang boleh membeli belah pelbagai jenis barangan contohnya buah buahan, pakaian, jajan, permainan kanak kanak, beras dan banyak lagi. 

Bukit Bunga adalah sempadan antara Malaysia dan Thailand. Jadi, kalau ke Berek 12 korang boleh membeli beberapa jenis barangan daripada Thailand. 


Sebelum ini kalau ada yang tanya apa yang best kalau datang bukit bunga? Aku akan cakap Berek 12 jer la sebab memang tak ada apa yang menarik pun tapi alhamdulillah sekarang Bukit Bunga dipenuhi dengan beberapa jenis kedai seperti ditempat lain.

Senarai Kedai Yang Ada Di Bandar Baru Bukit Bunga

1. MR D.I.Y Bukit Bunga2. MR DOLLAR Bukit Bunga3. Kedai Serbaneka RM2 Bukit Bunga4. Pasarayaku Bukit Bunga5. Sha Kosmetik Bukit Bunga6. Pantai Timur Bukit Bunga 7. Zon Ria Bukit Bunga


Berikut adalah beberapa kedai yang korang boleh kunjungi sekiranya datang berkunjung ke Bandar Baru Bukit Bunga. Aku akan tambah dari semasa ke semasa sekiranya ada lagi kedai lain yang aku rasa perlu dimasukkan dalam list. Aku harap dengan perkongsian ini dapat memudahkan korang untuk merancang perjalanan. 
Terbaru Lebih lama