Awal awal pagi bangun pergi kerja pastuh balik penat tido. then besok pon sama..lusa pun sama..hari seterusnya pon sama..bla..bla..bla..zzzz..bosan..tapi itulah rutin harian aku, langsung tak vogue..

Kerja memang bosan tapi kalau makan tak pulak bosan.pelik aku!..tiap tiap hari aku makan benda sama tetap macam tuh jer..tak pernah pulak bosan ke apa."whathevaa" la.. kali nih aku nak share pasal ayam penyet. *tapi tadi time balik kerja ternampak satu gerai jual kambing penyet.. Next time aku pi torai and update korang.



Restoran Ayam Penyet Nyet Nyet. Kedai nih masih baru lagi lah..selain ayam  penyet..ade beberapa lagi makanan lain yang korang boleh order macam bakso, Mee Ayam, Pecel Lele dan lain lain. Kalau korang tanya aku. " sedap ke tidokkkk?".. well, Oklah boleh tahan..Aku pi terai pon sebab aku tengok ramai orang. Lokasi?

Jalan Raja Abdullah, Kampung Baru,
50300 Kuala Lumpur Malaysia


ayam tuh sebenarnya banyak tapi nampak sikit sebab kene penyet..lepas kene penyet, die nyet nyetkan lagi..gituhh..ok tak kelakar..aku mencekik ayam jer..yang lain aku bagi balik kat tokey kedai.kuikui..ok semua. selamat menjamu mata.

Post a Comment

Previous Post Next Post