Ini kisah benar. bukan fiction yang merapu rapu sampai bersilat pon boleh kuar kuasa Naruto. giler annoying. tercengang tengok trailer citer silat ade super power. takpelah.ada jugak effort dorang untuk maju satu langkah ke hadapan.katenya.


**** tamat pendahuluan..sekarang masuk ke isi kandungan.*ini semua poyo.


Ok. Citer pasal roti canai nih kelakar die tahap MaharajalawakMegameletopterbaboombaboom. On one fine day *speaking uolls, iolls nak pergi makan roti canai kat satu kedai area Starhill..Normally kan kalau makan roti canai, dorang akan letak sambal jugak kan sekali dengan kuah kacang tuh. Tapi kat kedai tuh tak letak..then mintaklah kan..tapi yang aku tak pahamnya kenapa die bagi sambal nih??


see.sambal belacan die bagi aku. Nak makan roti canai dengan sambal belacan? kau biar betik..ini bukan Fear Factor hokeh. anne..anne..suka buat lawak di siang hari. 


One more thing. menu minuman aku dah bertukar..started from monday arituh kalau tak silap aku. aku dah mula minum air lain selain air orang kawen lari (air sirap) bila lepak kedai makan.auww..perubahan ketara uolls. dah bertahun minum air orang kawen tapi tak kawen kawen jugak. - Tamat -

Post a Comment

Previous Post Next Post