Tanpamu ku kaku.

"Aku perlukan kau disisiku kerana setiap langkahku sentiasa diiringi olehmu selalu. Tanpamu ku merasakan kehilangan yang menusuk kolbu. oh! Tanpamu ku kaku."

romantik tak aku..mengarang kata kata yang bisa melembutkan hati yang sekeras batu.gituh.kann.koser iolls nak jiwang jiwang nih. kata kata yang dikarang tuh serious tade kena mengena dengan kisah cinta iolls dengan neelofa yer..hubungan kitorang masih lagi stabil. *melodi sgt.


kamera hape kau guna nih rep? kualiti pasarmalam tauh.

Tanpamu ku kaku, sebenarnya ditujukan pada kasut dan juga selipar. Tanpa dua benda nih tak kuar rumah ler jawabnya..takkan nak guna tempurung kelapa sebagai alas kaki kan. Berbalik kepada gambar. gedabak sungguh saiz selipar aku..Dulu kaki kecik jer...kasut cinderella muat muat jer pakai tapi sekarang..nan hado.. bile tade saiz besar..nexttt ..cari kedai lain..


Dan ini adalah kasut paling latest aku beli.hopefully boleh tahan lama..Kasut yang aku beli sebelum dah rosak.kaw kaw punyer rosak. entah kenapa cepat sangat rosak..nak cakap lasak, ofis aku bukannya dok kat atas broga hill sampai nak kene panjat gunung bagai..pergi keja pon naik monorail.perjalanan pon tak jauh tapi rosak jugak..sodih. -TamaT



Tanpamu ku kaku. Tanpamu ku kaku. Reviewed by Luqman Zakaria on 3/09/2013 11:53:00 pm Rating: 5

31 comments:

  1. Kalau rosak lagi sekali beli stiletto je. Heheh :p

    ReplyDelete
  2. bkn kate tempurung...terompah pon jadi..ahahah

    ReplyDelete
  3. kasut orang bekerjaya kan. haha :P

    ReplyDelete
  4. terkaku eden baca nie entry. since when tah neeklopa dengn u nie?! i ingat emma maembong. eh? HAHA!

    ReplyDelete
  5. semuanya untukmu..hahha..tanpamu diriku kaku..T_T

    ReplyDelete
  6. Oh, sungguh romantik, bercinta dengan kasut! Hahaha. XD

    ReplyDelete
  7. ni pakai size berapa ni? huhu

    ~ intro verangan dengan neelofa tu..kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. saiz?? hemm.. *maalulah nk ckp..

      - sekali sekala kn verangan,,ape salahnye,,

      Delete
  8. sama juga deno.... tanpanya kakulah diriku... eceh!hah ~ btw, fipper tu deno ada kaler merah^^

    ReplyDelete
  9. romantikkk nyerr., cinta sang kasut., haha,. ^^

    ReplyDelete
  10. Adoi ingat kan apo la, xpo pergi la tempah kasut terompah! Confirm tahan lama, kui kui kui

    ReplyDelete
  11. hehehe..kasut di kakiku bukan di hatiku..kihkih..cantik warna selipar tu.

    ReplyDelete
  12. rasanya ada meaning je ayat tu... Hahaha.

    Anyway besarnya kasut :3 Hekhekkk... lalala~

    ReplyDelete
  13. selipar kat atas tu kalo bawak ke masjid konpem hilang..huhu
    dah kena dah.

    ReplyDelete
  14. jaga kasut elok2 ye lepas ni :p
    *nak bercinta dengan Neelofa je ek*

    ReplyDelete