Terasa  hepi giler sebab on this weekend, iolls nak balik ke kampung halaman yang cantek dan lagi permai nun jauh disana itu.ohoks. *fefeeling macam bertahun tak balik mesia.gituh. walhal kampungnye secoet jer pon dah boleh sampai..

On 25 March nanti akan berlangsung satu majlis yang sangat sangat penting untuk kakak aku.That's why aku balik kampung and aku harap semuanya akan berjalan dengan lancar. I will definitely update korang pasal event tuh nanti. One more thing, aku excited nak tgk anak sedara.Rindu.


aip! sombongnye.orang nak amek gambar.pandang tempat lain pulak.

Post a Comment

Previous Post Next Post