Langit yang awalnya cerah kini mula kelabu dengan tiba tiba menandakan  hujan akan mula membasahi bumi. Perasaan ini mula berdetik dan tanpa ragu ragu aku mulakan langkahku meneruskan perjalanan pulang..*errr..kakulah nak tulis entry ala ala Novel nih..kroh..kroh..

Hujan dah turun tapi aku sempat sampai di monorail.Tapi kalau aku balik terus pon bukannya boleh sampai rumah sebab hujan lebat. so, aku pon pergilah ke Times Square, boleh singgah kat Starbuck and usha usha apa yang ada untuk ditapau. Walaupon dalam dompet nih cuma ade 20 hengget. tapi aku tak perlu risau. dengan adenya kad starbucks yang baru aku dapat arituh bersama dengan RM50 isinya.aku mampu untuk minum kat Starbucks yg kurlass tuh.eh! Thank you Daun keladi kepada yang bagi. ehem..


You see. Starbuck punyer card yang aku dapat nih macam kecik sikit dari yang biasa..masa buka envelop arituh aku pelik, kenapa kosong jer envelop..tapi bila godek2..eh! apsal kosong nih..nak main mainkan aku ke hape..tapi rupanya ade isi..kecik pulak tuh..kad die macam kiut kiut. and boleh gantung2 sebab ade lubang..hehe.


Java Chip. Dah tahu hujan still nak minum yang sejuk sejuk. 

Benda alah nih boleh buat perut aku kenyang. tapi kenyangnya bukan untuk satu hari tapi satu jam..so, aku decide nak try Blueberry Bliss. Quite nice lah rasa die..tapi kalau aku makan kat sana lagi best kot sebab bila take away nih..die dah mula cair and bentuk die dah Huru hara.sedih betul..tapi rasa die tetap sedap.


Packaging jer yang mampu aku tunjuk sebab isi die kurang menyenangkan untuk tatapan umum.haha.


Isi yang ade RM50 tuh dah tinggal separuh. Cepatnye. baru beli 2 benda.hehe..benda free biasalah kan..nak banyak isi..kenelah reload sendiri. aku ingatkan lepas habes guna RM50 tuh terus buang jer.noob giler kan.tapi sebenarnya aku boleh reload and gunakan lagi..bagus bagus. tapi kalau nak ke starbucks nih kadang kadang oklah..kalau selalu kopaklah aku.tamat.

Post a Comment

Previous Post Next Post