Aku mengidam sekarang nih. teringin nak makan mee celup special telur burung puyuh thai. macam impossible nak dapat kat area KL nih. sobss. sobss. kenapalah mengidam benda yang memang susah nak dapat ek.kalau mengidam nak makan meggi kan senang. kat mana mana pon hado.


Inilah yang dinamakan Mee Celup Special Telur Burung Puyuh Thai. dah la sedap pastuh murah pulak tuh. Semangkuk 5 hengget sajor. ade telur puyuh..ade ayam..ada fishball.. apa lagi kau nak..giler sape tak mengidam benda nih.eheks.


blue blue sky bebeh nih tade kaitan dengan mee celup tuh. dah nama pon entry Rojak kan.so aku maen taram jer letak gambar hape. gambar nih aku snap time nak balik kampung. kalau tak silap kat bentong. tak sabar nak balik kampung lagi. boleh aku pergi makan mee celup special tuh..hehe. jangan like page arepnakbebel.com yer.. eheks.

Post a Comment

Previous Post Next Post