Rojak Campur Campur.

Kalau korang rasa nak semakkan wall facebook korang dengan post dari www.arepnakbebel.com, dengan sukacitanya aku menjemput korang like page arepnakbebel.com. Kalau like, korang berpeluang untuk memenangi hadiah menarik.Ok tipu.




Iklan tamat***

Aku mengidam sekarang nih. teringin nak makan mee celup special telur burung puyuh thai. macam impossible nak dapat kat area KL nih. sobss. sobss. kenapalah mengidam benda yang memang susah nak dapat ek.kalau mengidam nak makan meggi kan senang. kat mana mana pon hado.


Inilah yang dinamakan Mee Celup Special Telur Burung Puyuh Thai. dah la sedap pastuh murah pulak tuh. Semangkuk 5 hengget sajor. ade telur puyuh..ade ayam..ada fishball.. apa lagi kau nak..giler sape tak mengidam benda nih.eheks.


blue blue sky bebeh nih tade kaitan dengan mee celup tuh. dah nama pon entry Rojak kan.so aku maen taram jer letak gambar hape. gambar nih aku snap time nak balik kampung. kalau tak silap kat bentong. tak sabar nak balik kampung lagi. boleh aku pergi makan mee celup special tuh..hehe. jangan like page arepnakbebel.com yer.. eheks.

Rojak Campur Campur. Rojak Campur Campur. Reviewed by Luqman Zakaria on 2/23/2013 09:29:00 pm Rating: 5

46 comments:

  1. Hehe..dah like. Ingatkan nak tunjuk gambar rojak buah tadi..hehe..Macam sedap, tapi tak pernah makan. Tak suka telur puyuh..huhu.

    ReplyDelete
  2. Omak aiii....tak de benda lain tul nak ngidam nya.....kan elok ngidam berger...sonang.....

    ReplyDelete
  3. hebat jgk klau orng lelaki ngidam eh..hehehe

    ReplyDelete
  4. First time dg mee camtu. nampak pun mcm syok je :D

    ReplyDelete
  5. wahaha sedap bro .. pernah makan jgk terbaik

    ReplyDelete
  6. hulamaks bro...terliur tngok mee celup telur puyuh tu yummy~

    ReplyDelete
  7. wak perasan 'jangan like page' fulakks., ahHKKs

    ReplyDelete
  8. cam sedap je :) mohon post ke sini ckit..hehe :)

    jom support segmen best ni :)

    http://noraqilahjohari.blogspot.com/2013/02/segmen-header-siapa-paling-awesome-part.html

    mohon like sini juge ye :)
    http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...memang sedap..insyaallah kalau rajin luqman join..hehe..dah like page tuh.. :)

      Delete
  9. kat mana nak dapat tuh..xpernah jumpe plak mee celup berung puyuh tu..

    ReplyDelete
  10. Tak pernah rasa lagi mee tuu.. btw, apa kena mengena dengan rojak campur2? HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..actually rojak campur2 tuh maksudnya entry aku nih campur2 citer.

      Delete
  11. arep..

    cik hani tak pernah lagi try mee celup..apetah lagi ada telur puyuh ala thai tu.

    kecur air liur tengok..

    ReplyDelete
  12. mee celup tu katne je ade, ek? sbb ni 1st time dengor & tgk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini luqman makan kat kedai kat kampung ..tp kat tmpt lain pn ade jgk kot..

      Delete
  13. alamak, dah terlike..keh3.. sedapnye makanan..buat lapar plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah terlike..xleh unlike dah..hhaha..lapor yer..cpt g mkn.

      Delete
  14. tertiba tgk mee celop pulak.... tah tahan loh!!!

    ReplyDelete