Syukur.Syukur. Cheque nuffnang dah pon terperangkap dalam mesin deposit cek petang tadi. Dua tiga hari lagi clear la tuh..



******

This year, aku merupakan salah seorang committee member untuk Sports Club kat company yang aku kerja..CNY dan juga Birthday bash celebration adalah aktiviti pertama yang kitorang handle untuk tahun ini.. Lepas nih kitorang plan untuk buat outdoor pulak..ada beberapa tempat yang dicadangkan.tapi belum finalize lagi.



Sentap jer bila tengok chop stick banyak macam nih. semua orang dok guna..kepit kepit kepit..aku pulak..garpu pleaseeee... tak gheti nak kepit kepit nih..tak banyak choice pon tapi berbaloi jugak sebab bihun goreng dengan kari ayam die terbaik. Kueh Sei Muka pon enak sekali..berseri seri muka aku bila makan.


oklah.aku tak tahu nak cakap apa lagi.mengantok pon ada.. semenjak dua menjak nih..aku jarang blogwalking sebab balik rumah jer rasa penat..tak syok kalau BW time tade mood..tak feeling nak baca entry..Selamat malam semua..krohh..krohh..

Post a Comment

Previous Post Next Post