Disana? dimana agaknya? bunyi macam jauh giler kan..tapi kat dalam mesia jugak ha..pergi dataran merdeka sajor sebab ada kerja katenya. so, aku pergilah dengan penuh kegigihan untuk membina jati diri yang kuat bagi meneruskan kehidupanku yang makin goyang ini. giler tak goyang..cuaca sekarang nih pulak berirama dan serentak dengan perasaan aku jer..kejap hujan kejap cerah..penuh dugaan sangat..*harap harap ade producer filem baca pendahuluan entry aku yang begitu puitis nih..mana tau  ayat ayat diatas nih difilemkan suatu hari nanti..baru meletopsss...ngaumm..


Victorian Fountain.

seperti yang diberitahu pada perenggan pendahuluan, aku ke dataran merdeka sebab ade kerja..kerja ape tuh, biarlah aku simpan disudut hatiku ini. berahsia giler kan.. kau hado? sebelum nih aku ade jugak ler datang ke dataran merdeka tapi aku buat endah tak endah jer dekat Victorian Fountian nih..name die yang glemer tuh pon aku baru tahu hari ini.. sadis betul..at least bertambah jugaklah pengetahuan aku yang tak berapa nak tahu nih.


motip amek gambar rumput. mungkin sebab nak bagitahu korang semua aku nih  pencinta hijau...bak kata omputih "Go Green"..sayang kat kaler hijoo sampai tak makan benda benda kaler hijo..contoh macam sayur. bukan tak suke makan sayur tapi sayang nak makan. *kukuh tak alasan untuk elak makan sayur? T__T..okbai.


ini pulak bangunan Sultan Abdul Samad. sapa sapa warganegara yang tak tahu..aku nak siku 3 kali pastuh rendam kepala dalam sup tulang. sepanjang aku kat sana..serious banyak giler bas persiaran berhenti ..bawa tourist melawat dataran merdeka. yang datang mesti amek gambar bangunan nih..dari jam 3 ptg sampai 6 petang..penuh jer orang..tak dapat nak snap gambar berdozen sebab phone tade bateri.pastuh balik..kroh..kroh.

Post a Comment

Previous Post Next Post