Safely Arrived : Hadiah dari MNTLB Giveaway

Previously Bicara Mak Dara ada menganjurkan satu GA yang giler gempak habis. Ramai juga yang sponsor GA tuh, hadiah pon banyak. so, tak salah kalau mencuba and lucky me, menang salah satu hadiah dari Sponsor.


Thanks Keymee for the Hadiah.

Gigih Blurkan alamat bagai.puih!..Yang penting hadiah nih sampai dengan selamatnya dekat rumah ini. Aku risau jugak sebab normally aku bagi alamat opis kalau berkaitan dengan surat surat bagai nih. Actually dah lama sampai..bukak pintu bilik je terpampang benda alah nih kat pintu rumah.


Suka makan kek tapi kalau nak buat sendiri memang fail la kan. Adanya buku resepi memang membantu tapi tak boleh nak guna sebab peralatan lain aku tade..lagi pon aku expert masak meggi jer.acano tuh? Its ok..boleh aku bagi kakak aku ke kan..so, kalau aku nak makan kek nih aku suruh dia buatkan.muahahaha.


Safely Arrived : Hadiah dari MNTLB Giveaway Safely Arrived : Hadiah dari MNTLB Giveaway Reviewed by Luqman Zakaria on 4/13/2013 11:26:00 am Rating: 5

32 comments:

  1. wah best nya dapat buku masakan , lepas ni leh cuba resipi kat dalam tu lah kan.. congrats

    ReplyDelete
  2. woahh hadiah buku recipe kek~ hehe pasni ce try buat kek sebijikk~ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nnti kalau buat kene bg mime rase..sedap ke tak..hehe

      Delete
  3. tahniah
    memang rezeki kannn
    dpt buku kek pulak tu
    nanti share la resepinya..hehe

    ReplyDelete
  4. wau,, nice ,, terlapar pulak ika tgk,, bolehlah abang luqman share tntg resipi dalam 2,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..boleh jer.tp kene lah try bake dulu..share saje xleh jgk!hehe

      Delete
    2. btul tu,,
      pandai bake ke??
      jarang tengok lelaki pndai buat kek ni,,:D

      Delete
  5. tengok gambar pown dah gulp...gulp...nampak sedap!

    ReplyDelete
  6. try la bake. kot2 first attempt menjadi, boleh la bake lagi =)

    ReplyDelete
  7. try la masak kek...nanty share engan aku..hihi

    ReplyDelete
  8. mabeles..:) bestnya dpt buku resepi kek..:) cake lover here..:) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...aku pn cake lover tp..xreti nk buat..kalau reti hari2 aku buat.haha

      Delete
  9. wah! tahniah! boleh buatkan FD kek atau muffin nanti :p

    ReplyDelete
  10. best la dapat buku resepi...cik siti suka tgk gmbr2 mknan ja..nak masak tu, sorry to say la...agak tk brp minat..suka masak makanan kegemaran cik siti ja...hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sy mmg suke kek..kihkih.jadi bestlah dpt buku resepi nih..hehe.

      Delete
  11. Wah...dapat buku resipi ye..terbaiklah..tahniah ye..Nanti boleh buat kek, pos dekat sini sikit..hehe.

    ReplyDelete
  12. tq aini..nanti kalau buat mesti post punyer!

    ReplyDelete