Previously Bicara Mak Dara ada menganjurkan satu GA yang giler gempak habis. Ramai juga yang sponsor GA tuh, hadiah pon banyak. so, tak salah kalau mencuba and lucky me, menang salah satu hadiah dari Sponsor.


Thanks Keymee for the Hadiah.

Gigih Blurkan alamat bagai.puih!..Yang penting hadiah nih sampai dengan selamatnya dekat rumah ini. Aku risau jugak sebab normally aku bagi alamat opis kalau berkaitan dengan surat surat bagai nih. Actually dah lama sampai..bukak pintu bilik je terpampang benda alah nih kat pintu rumah.


Suka makan kek tapi kalau nak buat sendiri memang fail la kan. Adanya buku resepi memang membantu tapi tak boleh nak guna sebab peralatan lain aku tade..lagi pon aku expert masak meggi jer.acano tuh? Its ok..boleh aku bagi kakak aku ke kan..so, kalau aku nak makan kek nih aku suruh dia buatkan.muahahaha.


Post a Comment

Previous Post Next Post