One thing yang aku akan buat bile aku pergi mana mana, aku akan beli something untuk menandakan yang aku pernah ke tempt tuh. so bile aku pergi legoland arituh..aku beli keychain patrick star. keychain pulak besar mana jer pon..tapi harga die mak aii..


sorry.blur sikit gambar nih.

ingatkan nak beli juga untuk member member office tapi sayangnya kos tak membenarkan..yang sebesar nih pon dah MYR20. kalau 10 key chain dah berapa ringgit kan..bukan berkira tapi wallet tak tebal.lol.



Cute giler.thats why aku beli..hehe..sape sape yang pergi legoland jangan lupe singgah souvenir shop..ada banyak pilihan..aku tengok patrick star terus beli..kalau survey semua dulu sure beli banyak..makin nipislah wallet..lepas beli cepat cepat keluar.hoho. 

Post a Comment

Previous Post Next Post