Nasi Briyani sedap di Mall of Medini Johor Bahru


Nasi Briyani sedap di Mall of Medini Johor Bahru | Berdekatan dengan legoland terdapat sebuah tempat yang dinamakan Mall Of Medini. *puii..macam starting citer dongeng jer..kitorang yang kelaparan nih memilih untuk makan nasi briyani bagi memenuhi kehendak perut yang mendendangkan bermacam macam jenis lagu dan irama..
Dalam banyak banyak tempat yang ada kat Mall Of Medini..nasi briyani jugak yang kitorang pilih untuk lunch..tapi berbaloi kot.
kitorang order 3 pinggan nasi briyani and share 5 orang..penuh dengan kasih sayang sangat..alhamdulillah..kenyang even share ramai ramai..sebab portion die banyak.

satu ayam rendang, satu lagi ayam goreng biase..another one plate kalau tak silap mutton..kat dalam gambar nampak kecik jer..tapi real punyer nak pegang pinggan satu tangan pon terketar ketar sebab besor sangat.lol.

papadom nih laju jer habes..krukk krakk krukk krakk ...then licin..kalau ke sana korang boleh cube yer..aku rase tempat lain ade jugak tapi tak pasti la pulak kat mana kan..boleh tahan jugak sedapnya..time aku lunch kat sini pon ramai jer customer.oklah semua. heppi dinner.

Nasi Briyani sedap di Mall of Medini Johor Bahru Nasi Briyani sedap di Mall of Medini Johor Bahru Reviewed by Luqman Zakaria on 2/03/2013 09:27:00 pm Rating: 5

39 comments:

  1. Jauhnya....
    Kalau dekat KL boleh pegi cuba... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHE...xtau ler ade branch kt kl ke x..kalau ade boleh g..

      Delete
  2. sedapnyaaaa..nak2 ada papadom.. mmng layan.. ;)

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap.. mahal x makanan kat dalam tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat dlm legoland boleh thn jgk..tp area mall of medini..biase2 je..

      Delete
  4. nasi briyani tak suka sangat sebab muak kalau mkn bnyak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan sikit sikit la..baru x muak..kitorng pon beli share.

      Delete
  5. nasi briyani with papadom ni last makan dekat asrama :D time dia hari sabtu. sapa minggu tu dia balik. rugi la... HEHE....

    ReplyDelete
  6. nampak sedap...ahaks...suka perkataan penuh dengan kasih sayang tu... besh...he he he...

    ReplyDelete
  7. Omak aiii...ini kalau den yg hadap....mak metua lalu dopan pun tak perasan......ahakz

    ReplyDelete
  8. besnye dia mam bryani...pergh! srius bro... krole suami isteri mmg suke sgt ngan papadom ni...selera ble mam yummy...so ble tngok gambaq2 ni...aku cemburu tahap cipan da kat ko hahaha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn jeles..nnti ang p carik la mana2..mesti ada..aku nih rindu nk pekena nasik kandaq nih.

      Delete
  9. Mahal tak? Sampai johor nanti nak singgah la.. Hehehe

    ReplyDelete
  10. Wah cam sedap je.
    Ni wat rasa lapar~~~ hehe

    ReplyDelete
  11. hoho..memang menggiurkan..sedapnya..lapor pulak dah.

    ReplyDelete
  12. pergh.. saja jek nak rasa lapar memalam ni kan..huhu selalu layan briyani kat JM Biryani jek.. erm.. len kali mungkin bole try..

    ReplyDelete
  13. pergh, makan sharing2 tuu. sweet sangat! hehe :D
    FD kalau makan nasi briyani, confirm kena ada papadom.
    makan nasi briyani kat Selayang Mall tu pun sedap tau, ada juga papadom :D

    ReplyDelete
  14. Terliur dibuatnya melihat menu didalam entri ini. :-)

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum arep...wah kedai kat mana tu ek...teringin juga nak rasa ni...;)

    ReplyDelete