Nasi Briyani sedap di Mall of Medini Johor Bahru | Berdekatan dengan legoland terdapat sebuah tempat yang dinamakan Mall Of Medini. *puii..macam starting citer dongeng jer..kitorang yang kelaparan nih memilih untuk makan nasi briyani bagi memenuhi kehendak perut yang mendendangkan bermacam macam jenis lagu dan irama..
Dalam banyak banyak tempat yang ada kat Mall Of Medini..nasi briyani jugak yang kitorang pilih untuk lunch..tapi berbaloi kot.
kitorang order 3 pinggan nasi briyani and share 5 orang..penuh dengan kasih sayang sangat..alhamdulillah..kenyang even share ramai ramai..sebab portion die banyak.

satu ayam rendang, satu lagi ayam goreng biase..another one plate kalau tak silap mutton..kat dalam gambar nampak kecik jer..tapi real punyer nak pegang pinggan satu tangan pon terketar ketar sebab besor sangat.lol.

papadom nih laju jer habes..krukk krakk krukk krakk ...then licin..kalau ke sana korang boleh cube yer..aku rase tempat lain ade jugak tapi tak pasti la pulak kat mana kan..boleh tahan jugak sedapnya..time aku lunch kat sini pon ramai jer customer.oklah semua. heppi dinner.

Post a Comment

Previous Post Next Post