Hok aloh..taip pastuh backspace...taip lagi pastuh backspace..otak aku tak menjana sebarang idea malam nih..rasanya mungkin idea idea yang aku nak curahkan tuh tersangkut kat medulla oblongata..atau pon sebab belum makan malam..mushhhsyerkil*

Aku pernah story dengan korang semua berkenaan dengan Hello Kitty Town dan jugak Lat's Place kan..jadi, arini aku nak share pasal The Little Big Club pulak.



First floor. ade Hello Kitty Town..and The Little Big Club pulak kat second floor..masuk masuk jer nampak barney..tapi kaku jer..kalau real kan best..baru boleh nyanyi lagu " i lab you..you lab me" sama sama..haha.


elok je pingu nih bagi pose "cute" kat aku..tapi ade pulak tangan menerpa masuk.pui.spoil betul.entah siapalah kat dalam custome tuh kan..sure berat and panas giler.



Sape yang main pon aku tak tahu parents ke anak anak..lol..aku rasa budak budak mesti suka datang sini..lebih lebih lagi kalau ada performance. meriah jugak sebab ade dancing and singing. paling tak boleh blah..aku sempat bergambar dengan Bob The Builder..LOL.


Rasa macam tersisih jer aku dalam gambar nih..macam syok sendiri sebab dorang tak pandang kamera aku.sobs..sobs..oklah guys.selamat malam dan happy blogging.

Puteri Harbour Family Theme Park 
Opening hours : Monday to Sunday (10am - 06pm)
Closed on Tuesday except Public and School Holidays

Post a Comment

Previous Post Next Post