Puteri Harbour Family Theme Park / The Little Big Club

Hok aloh..taip pastuh backspace...taip lagi pastuh backspace..otak aku tak menjana sebarang idea malam nih..rasanya mungkin idea idea yang aku nak curahkan tuh tersangkut kat medulla oblongata..atau pon sebab belum makan malam..mushhhsyerkil*

Aku pernah story dengan korang semua berkenaan dengan Hello Kitty Town dan jugak Lat's Place kan..jadi, arini aku nak share pasal The Little Big Club pulak.



First floor. ade Hello Kitty Town..and The Little Big Club pulak kat second floor..masuk masuk jer nampak barney..tapi kaku jer..kalau real kan best..baru boleh nyanyi lagu " i lab you..you lab me" sama sama..haha.


elok je pingu nih bagi pose "cute" kat aku..tapi ade pulak tangan menerpa masuk.pui.spoil betul.entah siapalah kat dalam custome tuh kan..sure berat and panas giler.



Sape yang main pon aku tak tahu parents ke anak anak..lol..aku rasa budak budak mesti suka datang sini..lebih lebih lagi kalau ada performance. meriah jugak sebab ade dancing and singing. paling tak boleh blah..aku sempat bergambar dengan Bob The Builder..LOL.


Rasa macam tersisih jer aku dalam gambar nih..macam syok sendiri sebab dorang tak pandang kamera aku.sobs..sobs..oklah guys.selamat malam dan happy blogging.

Puteri Harbour Family Theme Park 
Opening hours : Monday to Sunday (10am - 06pm)
Closed on Tuesday except Public and School Holidays


Puteri Harbour Family Theme Park / The Little Big Club Puteri Harbour Family Theme Park / The Little Big Club Reviewed by Luqman Zakaria on 2/05/2013 09:30:00 pm Rating: 5

56 comments:

  1. wah best nya luqman!!
    seyesly comel je pingi tue..

    ReplyDelete
  2. waa..bestnya siap ada pingu lagi..hehe..comel. Alahai kesian, dia tak pandang kamera awak ye. Syok sendiri pun syok sendiri lah. ^____^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..pingu besar..hehe..yela..dan2 je nk bergambo..tp x pandang.,

      Delete
  3. Seronoknya...........
    Tak tau bila nak jejak sana...
    Btw, pingu tu comel gila...
    Hehhehehe... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti kalau ade mase boleh ler pergi...tau xpe comel kn..nk peluk2 je.

      Delete
  4. Budak tentu suka melihat maskot rancangan kegemaran mereka.

    ReplyDelete
  5. comel sungguh pingu tu.. tapi spoil sebab ada tgn..

    ReplyDelete
  6. agak menarik di situ..
    gambar2 nya pun menarik..
    ehehehee

    ReplyDelete
  7. wahhh... comelnya... nk kena p jgk nih... *kumpul duit lu...huhuhu

    ReplyDelete
  8. kalo bawak anak2 ke tmpt ni konpem diorang x nak balik.
    siap ade pingu lg tu..hahha

    ReplyDelete
  9. Bapak budak nampaknya terover excite kat situ..haha

    ReplyDelete
  10. last pic tu xleh blah, lenkali ko dok sblah auntie ahsoh tuu baru ngamm., ahHKs

    ReplyDelete
  11. kat mne tu? mcm menarik je.. blh bwk adik2 sedara ni

    ReplyDelete
  12. tak payah budak..sya pun macam teringin gak nak pergi haha

    ReplyDelete
  13. pingu pingu pinguuuu
    yg tu Na taw...sbb
    fevrettt cartoon kot HAHAHAHA

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. oklah tuh bebudak..tp org besor pon boleh jgk klau nk pergi.hehe

      Delete
  15. menariknya tempat ni... bawa AF sure melompat2 kesukaan ni...

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. betul tuh..mcm2 ade..jgn nnti pergi xnk balik sudah ..hehe

      Delete