Deluca II The Italian Restaurant II Annual Dinner II

Mamma mia!!!

amek mood italiano sikit sebab on last thursday arituh my company ada buat Annual Dinner dekat Delucca " The Italian Restaurant". This year punyer annual dinner sangat sangat simple. Pakaian untuk ke event pon biasa biasa je..bak kata orang puteh..casual wear..kalau dah casual wear tuh..hentam baju opis jer la..kann..


bila cakap pasal italian Restaurant nih surelah ade yang tertanya tanya..apa jenis makanan yang korang makan..actually, nothing much la..just light light punyer dinner..kalau korang nak tanye aku one by one ape name makanan yang ade..memang aku blur blur ayam lah nak jawab..so..aku bagi korang renung and tenung gambar kat bawah nih jerlah ok.


tade makanan berat..so, balik umah jer aku terus mencekik nasi goreng kampung pulak..barulah boleh tido lena..part paling syok..time exchange gift..tergaru garu kepala fikir sapelah yang bagi aku hadiah kan..dan akhirnya dapat jugak..nak tengok? nih ha..


ha..inilah die hadiahnya..bagi yang belum bukaklah yer..tak boleh share apa yang ada kat dalam..tuan badan yang bagi tak kasi tunjuk..eh!.hehe.apa pon terima kasih yer pemberi. oh yer.selain exchange gift nih..kitorang ade jugak lucky draw..tapi tidak dibuat pada malam tuh..tangguhkan ke hari selepasnya..*macam huduh jer bm aku. T__T .. jom lah layan gambar gambar yang hado nih.


annual dinner malam tuh abes dalam jam 8 lebih..penat giler..snap snap sampai ber muscle dah jari tangan aku nih..oh yer.tadi aku pergi opis and tengok tengok dah ade hadiah lucky draw kat atas table..aku dapat voucher 2D1N kat Berjaya Hotel Langkawi..tak sabar nak memanfatkan voucher tuh..hehe..
Deluca II The Italian Restaurant II Annual Dinner II Deluca II The Italian Restaurant II  Annual Dinner II Reviewed by Luqman Zakaria on 12/01/2012 09:21:00 pm Rating: 5

40 comments:

  1. sedap nampak. tapi, kiranya dua kali makan la ye... hihihi

    MA pun macam tu juga :p

    ReplyDelete
  2. MA: yelah..xkenyng pon makan2 semua tuh..hehehe

    ReplyDelete
  3. slm..nak minta tlg sikit blh? jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^

    http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  4. huwa... sedapnya makanan tu.. terliur wo..

    ReplyDelete
  5. Nasi goreng kampung gak kene cari-2 last-2..haaaha

    ReplyDelete
  6. wah..bestnya..siap dapat hadiah lagi..hehehehe

    ReplyDelete
  7. cci : sedap ke?sy mkn sikit je mlm tuh..hehehe kuren suke..

    ReplyDelete
  8. afifudinsohaini : hehe,,last2 carik nasi jugak..hee

    ReplyDelete
  9. teringin gak nak dinner kat hotel mewah...hehe

    ReplyDelete
  10. cikgu ma : ade rezeki nnti boleh la..nih bukan bukan kt hotel..kt restaurant kat area2 opis je..

    ReplyDelete
  11. perghh , event begitu exclusive ooo..
    makanannya pon nampak menarik , jealous oo . Yang lagi best , dapat hadiah plak .. >_<

    ReplyDelete
  12. Azwar Syuhada :xdelah..mane ade exclusive pon..biase2 je..kt event nih semua orang dpt hadiah..hehe

    ReplyDelete
  13. wah... nampak menarik sangat... aktiviti memenuhkan perut... ;)

    ReplyDelete
  14. OH, KERJA KAU, UPDATE BLOG MASA KERJA. TUNGGU KAU!

    ReplyDelete
  15. Anon : Allah Dh kurniakan otak tuh..gunakanlah..ok. tak kesaah la kau sape pon..aku x suke kau tuduh2..cube check betul2 sebelum bagi komen.

    ReplyDelete
  16. pergh!!! bestnye bro...slalu jgk kew camni?

    ReplyDelete
  17. pergh terbaik ah bro... teringin nk p jugak hehehehe

    ReplyDelete
  18. Mawardi Yunus : nnti ade mase pergi ler..hehe

    ReplyDelete
  19. cik fiza : boleh tahan jugak ler makanan tuh.

    ReplyDelete
  20. tahniah.... dpt mkn best !!! dapat gift pastu dapat vacation lagi...memang bertuah...... taknak ajak remy ker pi berjaya tu nanti......

    ReplyDelete
  21. bestnye tgk makanan......nmpk sedappp aje...

    ReplyDelete
  22. bertuah badan dapat voucher percutian yer...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  23. Remy Hazza : rezeki remy..hehe...nk g ke? jom2..hahaha

    ReplyDelete