Mamma mia!!!

amek mood italiano sikit sebab on last thursday arituh my company ada buat Annual Dinner dekat Delucca " The Italian Restaurant". This year punyer annual dinner sangat sangat simple. Pakaian untuk ke event pon biasa biasa je..bak kata orang puteh..casual wear..kalau dah casual wear tuh..hentam baju opis jer la..kann..


bila cakap pasal italian Restaurant nih surelah ade yang tertanya tanya..apa jenis makanan yang korang makan..actually, nothing much la..just light light punyer dinner..kalau korang nak tanye aku one by one ape name makanan yang ade..memang aku blur blur ayam lah nak jawab..so..aku bagi korang renung and tenung gambar kat bawah nih jerlah ok.


tade makanan berat..so, balik umah jer aku terus mencekik nasi goreng kampung pulak..barulah boleh tido lena..part paling syok..time exchange gift..tergaru garu kepala fikir sapelah yang bagi aku hadiah kan..dan akhirnya dapat jugak..nak tengok? nih ha..


ha..inilah die hadiahnya..bagi yang belum bukaklah yer..tak boleh share apa yang ada kat dalam..tuan badan yang bagi tak kasi tunjuk..eh!.hehe.apa pon terima kasih yer pemberi. oh yer.selain exchange gift nih..kitorang ade jugak lucky draw..tapi tidak dibuat pada malam tuh..tangguhkan ke hari selepasnya..*macam huduh jer bm aku. T__T .. jom lah layan gambar gambar yang hado nih.


annual dinner malam tuh abes dalam jam 8 lebih..penat giler..snap snap sampai ber muscle dah jari tangan aku nih..oh yer.tadi aku pergi opis and tengok tengok dah ade hadiah lucky draw kat atas table..aku dapat voucher 2D1N kat Berjaya Hotel Langkawi..tak sabar nak memanfatkan voucher tuh..hehe..

Post a Comment

Previous Post Next Post