Masa kat Raptai Konvokesyen KPTM dulu tak ramai yang datang tapi tetap  rasa kemeriahan untuk konvo. Majlis Konvokesyen KPTM pon meriah jugak sebab first time kan..rase nebes nak naek stage.hehe. tapi yang tak best sebab tak sempat nak bergambar dengan kawan kawan lain..semua orang busy nak luangkan mase dengan yang tersayang..tapi untuk Konvokesyen UITM ke 77, Kitorang berpeluang bergambar banyak banyak walaupon semua macam rushing je..






muahaha..nampakkan entry ini ditaip dengan rasa malasnya..isinya sikit jer..gambar jer banyak..inilah jadinya kalau mood malas dah datang. ape2 pon, gonna miss everything yang dah aku lalui dengan dorang selama 3 tahun yang lepas..oh yer.aku sengaja letak tajuk entry nih dengan sangant detail sebab maybe ade antara yang tengah baca entry nih merupakan student UITM and konvo pada waktu dan hari yang sama..kalau ade aku nak cakap tahniah jugak buat korang. :)

Post a Comment

Previous Post Next Post