Redup Rimba Corner? kenapa Redup Rimba? Nama ini sebenarnya terhasil disebabkan dahulunya kedai ini buka di kawasan Rimba tetapi sekarang kawasan tuh dah pon dipagarkan tapi lokasi kedai masih ditempat yang sama iaitu 5KM dari Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) menghala ke Bangi Lama. kedai nih terletak betul betul ditepi jalan. jadi, kalau korang lalu kat area tuh sure akan nampak Redup Rimba Corner.


Di Redup Rimba Corner nih korang boleh cuba makan Laksa dan cendol. apa yang boleh aku share dengan korang, laksa Redup Rimba memang terbaik punyer dan Cendol pulut die pon sangat Ummphh..kalau tak nak cendol pulut ..yang biasa pon ade..bagi penggemar tapai pula, korang boleh lah try cendol tapai. Dengan hanya menjual 2 jenis makanan sahaja..Redup Rimba mampu menarik ramai orang untuk ke kedai mereka.


pengunjung tak putus putus datang kat sini..pantang ade table kosong, ade jer yang serbu duduk..kalau tak silap aku kedai nih start bukak jam 10 pagi and tutup jam 6 petang. kalau ade mase tuh singgah singgah ler makan laksa or cendol kat sini.


ini cendol pulut..yum yum..sodap habaq ang! tapi sebelum makan cendol nih kenelah makan laksa dulu baru terasa keenakannya.ececeh..murah pon murah..RM 1.80 sajor..


mengancam tak laksa Redup Rimba nih? hehe..moh ler rase..RM3.50 semangkuk *semangkuk ke sepinggan? errr..hehe. aku yang tengah taip taip nih pon meleleh leleh air liur ape citer? aishh..kalau ade masa  nak pergi lagi..hehe..kalau ade yang nak pergi tapi takde partner boleh ler ajak aku..LOL.

Post a Comment

Previous Post Next Post