Cawangan Ke 20 Kemudi Timur Di Batu 8 Kelantan Penuh Dengan Pelbagai Jenis Barangan Elektronik!

Cawangan Ke 20 Kemudi Timur Di Batu 8 Kelantan Penuh Dengan Pelbagai Jenis Barangan Elektronik! | Pada 22 Mei 2022 yang lepas aku berpeluang ke Grand Opening Kemudi Timur Batu 8 yang dimeriahkan sekali dengan Open House Hari Raya. Memang ngam la bila bab makan nih memang aku tak akan lepaskan peluang. 


Sambil makan tuh boleh terjah tengok apa yang menarik di Kemudi Timur cawangan Batu 8. Aku sempat ambil beberapa keping gambar untuk dikongsikan dengan korang semua sebab teruja bila masuk jer macam macam jenis barangan elektronik yang boleh dibeli dekat sini.

Apa yang dijual dekat Kemudi Timur Cawangan Batu 8, Batang Merbau Kelantan?

Kalau datang Kemudi Timur korang mesti rambang mata sebab ada banyak pilihan. Korang boleh rujuk gambar yang aku kongsikan dekat bawah ini untuk tengok apa yang ada dekat sini. 

Barangan di tingkat bawah :Barangan di Tingkat atas :

Banyak kan! Jadi, kalau korang tinggal berdekatan dengan Batu 8, Batang Merbau Kelantan bolehlah singgah dekat Kemudi Timur untuk beli barangan elektronik! Bermacam jenis barangan dengan jenama yang berbeza boleh dapat dekat sini. Memandangkan aku pun stay dekat jer lepas nih tak perlu pergi jauh jauh untuk beli barang elektronik. 
Terbaru Lebih lama