Salam Ramadhan!

petang tadi lepas balik kerja terus ke Bazaar Ramadhan, ingatkan kalau pergi awal tak ramai tapi meleset dugaan aku..time aku pergi tuh dah ramai..jalan pon dah jammed. aku nak share 2 3 keping gambar bazaar ramadhan kat jalan raja alang, kg baru.



banyak betul gerai! kalau ikut nafsu makan nih..semua gerai aku singgah! #singgahjela..belinya tak..oh yer! ada satu gerai yang jual puding roti..sedap walaweh! semalam aku beli ..satu RM3..berbaloi sebab sedap..


tiap kali aku ke bazaar ramadhan, aku mesti singgah gerai nih beli nasik Ayam, seriously memang sedap..makan nasi ayam je pon dah kenyang..puasa tahun nih tak banyak sangat aku belanja..yeahh!!yeahh!! korang pulak pergi bazaar ramadhan area mane? cer share..kalau dekat boleh aku try usha usha sama..

Post a Comment

Previous Post Next Post