Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong | Salah satu filem melayu baru yang best dan menarik untuk ditonton di pawagam rumah korang pada bulan Oktober 2023 adalah filem yang berjudul Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Jom Tonton Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong yang diarahkan oleh Wan Hafiz ini akan ditayangkan di panggung wayang rumah Korang  bermula pada 5 Oktober 2023 akan datang. Geng Sakau VS Hantu Ting Tong adalah filem terbitan dari  KRU Studios dengan kerjasama Astro Shaw. 

Poster Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Antara pelakon yang terlibat dalam menjayakan filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong adalah Nabila Razali, Chew Kin Weh, Chelsia Ng, Bell Ngasri Shashic Iewan, James Arokisamy, Aziz M Osman dan ramai lagi.

Informasi Ringkas Tentang Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Tajuk Filem : Geng Sakau VS Hantu Ting Tong
Saluran : Astro First
Tarikh Tayangan : Bermula 5 Oktober 2023
Waktu Tayangan : -
Pengarah : Wan Hafiz
Terbitan : KRU Studios
Pelakon : Nabila Razali, Chew Kin Weh, Chelsia Ng, Bell Ngasri Shashic Iewan, James Arokisamy, Aziz M Osman dan ramai lagi

Sinopsis Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong

Filem Geng Sakau VS Hantu Ting Tong mengisahkan tentang Geng Sakau yang membuat onar di flat Sri Jati. Geng Sakau dianggotai oleh tiga orang lelaki iaitu Amir yang dilakonkan oleh Bell Ngasri, Tam yang dibawakan oleh Shashic Iewan dan Balan lakonan James Arokisamy.

Pada suatu hari, mereka bertiga telah mencuri pakej berisi batu permata yang menjadi punca kepada gangguan hantu Ting Tong di sekitar flat Sri Jati. 
Terbaru Lebih lama