Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga Kelantan

Hai Korang! Untuk artikel kali ini aku nak kongsikan tentang salah satu kedai makan yang ada di Bandar Baru Bukit Bunga Kelantan. Buat korang yang berkunjung ke Bukit Bunga untuk membeli belah di Gerai 12 atau singgah berehat sebelum meneruskan perjalanan korang boleh makan di Cahaya Fried Chicken.

Cahaya Fried Chicken

Bagi mereka yang tak pernah makan dekat Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga mungkin beranggapan kedai makan ini hanya menjual ayam goreng sahaja tetapi sebenarnya mereka menyediakan pelbagai jenis makanan yang boleh di cuba oleh pelanggan.

Senarai Makanan Dan Minuman Di Cahaya Fried Chicken (CFC) Bukit Bunga

Dekat bawah ini aku kongsikan menu Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga. Korang tengok makanan dan minuman yang dijual dekat sini buat masa sekarang. 

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Banyak kan pilihan makanan yang ada di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga. Macam yang aku kongsikan awal awal tadi dorang bukan hanya menjual ayam goreng tetapi banyak lagi contohnya chicken chop, lamb chop dan termasuklah kudap kudap macam udang celup tepung, sotong celup tepung dan dan kerang celup tepung

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Tak cukup dengan itu, korang boleh cuba sosej mix talam atau sosej mix talam special. Selain itu, Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga juga ada menjual "kropeh" ayam dan makanan berasaskan nasi seperti nasi ayam, nasi ayam berlado dan nasi ayam chicken chop. Sekarang kita tengok minuman yang ada dekat sini.

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Menu di Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga

Pilihan minuman pun banyak juga dekat Cahaya Fried Chicken Bukit Bunga ini tetapi kalau dorang boleh tambah minuman panas rasanya lebih perfect sebab kadang kadang parents yang datang dengan anak anak nak minuman panas instead of minuman sejuk. 

Cahaya Fried Chicken (CFC) Bukit Bunga

Alamat : Kampung Bukit Bunga, 17700 Ayer Lanas, Kelantan
Waktu Operasi : Dibuka Setiap Hari Jam 12:30 Tengahari - 10:00 Malam
Nombor Telefon : 011-10965135

Aku harap dengan perkongsian aku tentang kedai ini dapat membantu korang dalam mencari kedai makan di kawasan bukit bunga. kalau korang mencari informasi lain tentang kemudahan yang ada di bukit bunga atau apa yang menarik di bukit bunga kelantan boleh baca artikel yang aku kongsikan di bawah.

Baca Juga : 

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama