Senarai Drama Melayu Best di Disney Plus Hotstar Malaysia

Senarai Drama Melayu Best di Disney Plus Hotstar Malaysia | Kalau korang tengah baca artikel ini maknanya korang adalah penggemar drama melayu yang tegar hehe sebab untuk kali ini aku nak share dengan korang beberapa drama melayu yang korang boleh tengok dekat aplikasi Disney Plus Hotstar Malaysia. 


Ada drama yang ditayangkan dekat Disney Plus Hotstar ini masih lagi on going macam honeymoon dan juga Risik Pada Hati. Jadi, korang boleh langgan kalau nak tengok. Kalau nak tengok drama yang sebelum ini pernah viral macam Melur Untuk Firdaus pun ada jugak. 

Biarkan Ia Pergi

Drama Biarkan Ia Pergi

Ku Punya Hati

Drama Ku Punya Hati

Honeymoon

Drama honeymoon

Selamanya Suri Cinta

Drama Selamanya Suri Hati

Nenda


Risik Pada Hati


Melur Untuk Firdaus


Bisik Bisik Gelora


Suamiku Lelaki Pendosa


Khilaf Asmara


Do You Love Me, Captain?


Wifi Sebelah Rumah 


Kerana Dia Suka


Sayang Tak Dikenang


Tumpang Lalu Bang


Kisah Cinta Kita


Harith Fayyadh


Life Lila 


Kau Cipta Kasih


Oh My Hantaran 


Gila Gila Cinta


Kekasih Hati Mr. Bodyguard


Ayahanda


Terlerai Noktah 


Anak Sena


Semanis Senyumanmu


Single Terlalu Lama


Kalau korang peminat drama melayu boleh langgan aplikasi Disney Plus Hotstar sekarang sebab ada banyak juga drama melayu best untuk korang tengok. Aku memang langgan Disney Plus Hotstar ini sebab dah jarang tengok TV pastuh kebanyakan drama terbaru yang ditayangkan dekat TV pun ada dekat aplikasi ini. Kalau tak sempat tengok kat TV boleh tengok dekat Disney Plus Hotstar hehe. 
Terbaru Lebih lama