Senarai Drama Melayu Best di Disney Plus Hotstar Malaysia

Senarai Drama Melayu Best di Disney Plus Hotstar Malaysia | Kalau korang tengah baca artikel ini maknanya korang adalah penggemar drama melayu yang tegar hehe sebab untuk kali ini aku nak share dengan korang beberapa drama melayu yang korang boleh tengok dekat aplikasi Disney Plus Hotstar Malaysia. 


Ada drama yang ditayangkan dekat Disney Plus Hotstar ini masih lagi on going macam honeymoon dan juga Risik Pada Hati. Jadi, korang boleh langgan kalau nak tengok. Kalau nak tengok drama yang sebelum ini pernah viral macam Melur Untuk Firdaus pun ada jugak. 

1. Honeymoon


2. Selamanya Suri Cinta


3. Nenda


4. Risik Pada Hati


5. Melur Untuk Firdaus


6. Bisik Bisik Gelora


7. Suamiku Lelaki Pendosa


8. Khilaf Asmara


9. Do You Love Me, Captain?


10. Wifi Sebelah Rumah 


11. Kerana Dia Suka


12. Sayang Tak Dikenang


13. Tumpang Lalu Bang


14. Kisah Cinta Kita


15. Harith Fayyadh


16. Life Lila 


17. Kau Cipta Kasih


18. Oh My Hantaran 


19. Gila Gila Cinta


20. Kekasih Hati Mr. Bodyguard


21. Ayahanda


22. Terlerai Noktah 


23. Anak Sena


24. Semanis Senyumanmu


25. Single Terlalu Lama


Kalau korang peminat drama melayu boleh langgan aplikasi Disney Plus Hotstar sekarang sebab ada banyak juga drama melayu best untuk korang tengok. Aku memang langgan Disney Plus Hotstar ini sebab dah jarang tengok TV pastuh kebanyakan drama terbaru yang ditayangkan dekat TV pun ada dekat aplikasi ini. Kalau tak sempat tengok kat TV boleh tengok dekat Disney Plus Hotstar hehe. 

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama