Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani

Gebu, Lembut dan Sedap! Korang Wajib Cuba Pizza Jangok Mek Ani | Tak tahulah dah berapa kali aku makan Pizza Jangok Mek Ani yang sedap nih tapi tak berkesempatan nak kongsi dengan korang. Alhamdulillah semalam aku sempat singgah Kedai dia beli pizza sambil tengok harga dan ambil gambar kedai untuk tatapan korang. 

Pizza paling sedap di kelantan

Lokasi Pizza Jangok Mek Ani

Alamat : Lot 14426, 3, Kampung Chedok, 17700 Ayer Lanas, Kelantan
Waktu Operasi :11 Pagi - 10 Malam (Khamis Hingga Selasa) - Rabu Tutup

Tempat parking area luar kedai Pizza Jangok Mek Ani nih luas jugak sebenarnya guys tapi setiap kali pergi mesti penuh. Dari situ pun dah boleh nampak yang ramai sebenarnya suka makan pizza dekat sini. Nak ambil gambar dalam kedai pun tak boleh guys sebab ramai sangat orang. 

Senarai Harga Pizza Jangok Mek Ani 

Sambil menunggu nak order pizza tuh aku sempat tengok harga pizza yang dorang jual. Dekat bawah nih ada senarai harga dan semua jenis pizza yang korang boleh cuba kalau datang Pizza Jangok Mek Ani.

1. Pizza Manja RM13.00 
    *Extra Mozarella RM16.00

2. Pizza D'Raja RM24.00
    *Extra Mozarella RM27.00

3. Pizza Peperoni Ayam RM20.00
    *Extra Mozarella RM23.00
    *Half Chezzy RM23.00
    *Full Chezzy RM25.00

4. Pizza Mixtaste RM28.00
    *Extra Mozarella RM31.00

5. Pizza Meatball RM20.00
    *Extra Mozarella RM23.00
    *Half Chezzy RM23.00
    *Full Chezzy RM25.00

6. Pizza Tomyam Seafood RM22.00
    *Extra Mozarella RM25.00
    *Half Chezzy RM25.00
    *Full Chezzy RM27.00

7. Pizza Tomyam Ayam RM18.00
    *Extra Mozarella RM21.00
    *Half Chezzy RM21.00
    *Full Chezzy RM23.00

8. Pizza Tora Ayam RM20.00
    *Extra Mozarella RM23.00
    *Half Chezzy RM23.00
    *Full Chezzy RM25.00

9. Pizza Tuna RM18.00
    *Extra Mozarella RM21.00
    *Half Chezzy RM21.00
    *Full Chezzy RM23.00

10. Pizza Seafood RM20.00
    *Extra Mozarella RM23.00
    *Half Chezzy RM23.00
    *Full Chezzy RM25.00
    *Extra Mozarella & Udang RM28.00
    *Extra Udang RM25.00

11. Pizza Ayam RM17.00
    *Extra Mozarella RM20.00
    *Half Chezzy RM20.00
    *Full Chezzy RM22.00

12. Pizza Daging RM19.00
    *Extra Mozarella RM22.00
    *Half Chezzy RM22.00
    *Full Chezzy RM24.00

*Ini adalah harga semasa aku singgah Pizza Jangok Mek Ani pada 27 December 2021.

Ada 12 jenis pizza yang menarik di Pizza Jangok Mek Ani yang korang boleh cuba. Aku pernah cuba Pizza Daging, Pizza Meatball dan juga Pizza Mixtaste. Semuanya sedap dan tak mengecewakan bagi aku sebab roti dia tuh sangat lembut. Aku pernah makan tapi tak habis lepas tuh sambung balik makan keesokan harinya pun roti dia masih lembut macam baru beli. 

Pizza sedap di Kelantan
Pizza Mixtaste

Pizza sedap di Kelantan

Bila tengok menu mesti pening kan tak tahu nak order apa? Jangan risau sebab kalau dilemma sangat boleh order Pizza Mixtaste nih ada empat jenis pizza dalam satu box. Paling best dorang tak kedekut topping. Korang tengoklah sendiri topping dia melimpah ruah. Kalau ada yang suka makan udang nih mesti terliur habis tengok udang kat atas pizza tuh hehe.

Pizza sedap di Kelantan
Pizza Meatball

Pizza Sedap di Kelantan

Pizza Meatball nih entah berapa kali aku makan pun tak tahulah haha. Siap belikan untuk member sebab nak bagi dia rasa kelembutan dan kesedapan Pizza Jangok Mek Ani. Aku kalau makan pizza biasanya 1 atau 2 slices pun dah rasa tak nak dah tapi yang nih kau bagi sebiji pun memang aku akan makan and simpan sampai besok kalau tak habis lol.

Kalau berminat untuk dapatkan maklumat lanjut berkaitan Pizza Jangok Mek Ani. Korang boleh lawati laman social dorang di Facebook dan juga Instagram seperti yang tertera dekat bawah nih. Kalau dah cuba boleh kongsikan pengalaman korang ya. Aku pun nak tahu korang suka ke tak.

Instagram : PizzaJangokMekAni
Terbaru Lebih lama