Hangout Session : Chili's dan Jobs Fair.

Hangout session ini sebenarnya dah lama benor berlalu tapi arini baru aku nak update. Bukan apa,  Sindrom malas semakin menebal dalam dalam diri nih sebab itulah lambat update..yang pasal Bukit Tinggi pon belum abes citer lagi. Kalaulah citer bukit tinggi aku tuh macam telenovela..jenuhlah penonton tunggu episod seterusnya kan..

Aritu dapat msj dari member aku..nak turun kl katenya..ajak aku hang out sekali..even masa tuh aku kerja malam. aku tetap ikut jugak sebab dah lama sangat tak jumpa dorang..last jumpa semua orang masa hari kitorang grad diploma dulu.Tujuan dorang datang kl  sebab nak pergi jobs fair tapi before that, kitorang pergi makan dekat Chili's dulu.


Semua orang nampak just the same size as i met them before..tapi bila tengok diri sendiri..tibe tibe feeling.."oh waiitttt...who's that guy in the sweater?  you look so big in that picture.." then aku cakap kat diri sendiri.."the size of picture is too small..that's the reason of why i look so big!!".. yeahhh..haha..looking forward to hangout with them again in future.




Mase lunch tuh aku makan Chicken Crisper..and ade yang makan burger dengan steak tapi aku tak tahu la apa nama makanan dorang tuh..aku just nak share mashed potato yang dalam gambar last tuh memang sedap giler..you guys should go and try that superb mashed potato. After dah kenyang tuh we all semua pergi Career & Postgraduate Fair. 



Semangat isi borang.tapi semua nih hanya lakonan semata mata..lebih lebih lagi yang hujung sana tuh..hehe. Dorang sediakan resume sekali kot dan aku pulak lenggang mak kiah jer datang dengan camera..takpelah..lagipon aku dah kerja..

Lama jugak kitorang kat sana pusing pusing cari kerja.lol. Insyaallah kalau ade rezeki dorang dapat la kerja tuh. Bila dah dapat kerja nanti boleh belanja aku makan. Sorrylah yer sebab tak dapat nak belanja korang makan aritu..sobs..sobs..



Lepas penat cari keja..kitorang singgah kat The Coffee & Spice  Company. Singgah minum kejap lepas tuh dorang terus gerak balik melaka sebab tiket bas dah beli. Thank you so much to Nona & Masnur  sebab sudi lepak dengan aku sampai malam..That will be all for today and happy blogging semua. Sambungan untuk Bukit Tinggi akan menyusul..Insyaallah.
Hangout Session : Chili's dan Jobs Fair. Hangout Session : Chili's dan Jobs Fair. Reviewed by Luqman Zakaria on 6/05/2014 09:11:00 pm Rating: 5

No comments: