Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa

Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa  | Aku ke Johor Bahru disebabkan oleh urusan kerja dan sepanjang aku berada di Johor Bahru, aku stay dekat Bayu Marina Resort. Everything was planned by my friend, so aku tak survey pon pasal bilik kat resort nih. Entah ok ke tidak kan tapi suprisingly bilik kat resort nih quite big and comfortable. No wonder lah fullybooked.

Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Baru


Studio Room. Sepatutnye kitorang mintak twin bed tapi dah fullybooked. so ambil jer la double bed pon. Ada wall yang membahagikan bahagian katil dan ruang tamu which sangat cantik. Another one more thing, bilik nih berada di tingkat yang paling atas and the view from this room was really awesome.


Nice view tapi sayang sebab stay sini one night jer, tuh pon check in midnight and the next morning, kitorang kene gerak ke puteri harbour and nusajaya 


But before depart from the resort, kitorang pergi breakfast dulu. it was a buffet breakfast. oh yer. cakap pasal makanan nih, paling aku suka, dorang punyer fishball. Sedap tapi sayang tak ada gambar nak tunjuk korang. Aku sempat snap sikit sikit jer.

Excited pulak aku tengok kueh apa ntah nama dia nih. Nornally kat dalam dia ada inti kacang. Besar nih tau. Aku lupa nak letak something dekat dengan kueh untuk buat comparison.hehe. Oklah guys, sampai disini jer entry untuk kali ini, kita jumpa lagi di entry akan datang ok. Thank you for dropping by.
Throwback version
Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa Reviewed by Luqman Zakaria on 10/01/2018 11:50:00 am Rating: 5

No comments: