Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa

Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa  | Aku ke Johor Bahru disebabkan oleh urusan kerja dan sepanjang aku berada di Johor Bahru, aku stay dekat Bayu Marina Resort. Everything was planned by my friend, so aku tak survey pon pasal bilik kat resort nih. Entah ok ke tidak kan tapi suprisingly bilik kat resort nih quite big and comfortable. No wonder lah fullybooked.

Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Baru


Studio Room. Sepatutnye kitorang mintak twin bed tapi dah fullybooked. so ambil jer la double bed pon. Ada wall yang membahagikan bahagian katil dan ruang tamu which sangat cantik. Another one more thing, bilik nih berada di tingkat yang paling atas and the view from this room was really awesome.


Nice view tapi sayang sebab stay sini one night jer, tuh pon check in midnight and the next morning, kitorang kene gerak ke puteri harbour and nusajaya 


But before depart from the resort, kitorang pergi breakfast dulu. it was a buffet breakfast. oh yer. cakap pasal makanan nih, paling aku suka, dorang punyer fishball. Sedap tapi sayang tak ada gambar nak tunjuk korang. Aku sempat snap sikit sikit jer.

Excited pulak aku tengok kueh apa ntah nama dia nih. Nornally kat dalam dia ada inti kacang. Besar nih tau. Aku lupa nak letak something dekat dengan kueh untuk buat comparison.hehe. Oklah guys, sampai disini jer entry untuk kali ini, kita jumpa lagi di entry akan datang ok. Thank you for dropping by.
Throwback version
Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa Bilik Studio di Bayu Marina Resort Johor Bahru sangat besar dan selesa Reviewed by Luqman Zakaria on 10/01/2018 11:50:00 am Rating: 5

39 comments:

  1. amboi makan sedap tu....
    ramai peminat rindu baca blog ni, jadi tuan blog kenalah rajin update yer...

    ReplyDelete
  2. Welcome backk!! Nice view though. Mesti romantic waktu mlm kan. HAHA. Ngee!

    ReplyDelete
  3. macam jeles jer... i jeles kay...best lah...hik hik hik... apa x halo2 bley tumpang sekaki... :P

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak update..baru nampak..waa..cantiknya pemandangan dia.

    ReplyDelete
  5. peh..lama hupdate nampak..ehe..ohhhsemnya semua gambar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeehhh...tukat dot com ler..aku nk singgah blog ang x bulih!

      Delete
  6. welcome back bro! pergi lagoland ke? haha

    ReplyDelete
  7. Nice gila bilik dia......
    Cam honeymoon suite pun ada... =D

    ReplyDelete
  8. wuah bestnye bro...bilik memang terbaik...hm..??? sala kueh tu krole tau n penah mam tapi tak tahu namanya bro...tau mam jew hahaha! serius bro! lama jgak tunggu bro update entri ni..rupenye sibuk ngan keja kat johor~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...ituler krole..aku pon tau mkn tp x tau name..thnxyer sbb sokong arepnakbebel.com

      Delete
  9. Gambar-gambar ni cantik sangat..ada insta tak ? hee ~

    ReplyDelete
  10. perghhh awesome gila, ni menambah keterujaan gua nak ke Bayu Marina tersebut ^^

    ReplyDelete
  11. aq dah 3 tahun tinggal kan jb nih, tp tak penah plak aq jumpa bayu marina..dekat dengan Danga Bay kew bro..one more,gambar cantik macam cam pro..ke mmg dh grafik designer..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 tahun...lamenye...lagi pon Bayu marina nih consider masih baru lg la..location die aku pn x tau sgt..org bwk jer..haha..aku bukangrafik designer laa..huhu

      Delete
  12. tempat best, makanan dia sedap. wah mesti rasa nak pergi lagi. tapi gambar kuih yang last tu dah lama tak makan, tak tahu juga nama dia apa, tapi rasa nak cari la esok. salam kenal dari saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kueh booommm la...dah tau dah...hahaha..salam kenal jgk..thnx singgah arepnakbebel.com

      Delete
  13. fuh nice yer bilik tuh...pasti tidur dgn nyenyak kan..:)

    ReplyDelete
  14. Kuih tu macam pau goreng kan..tapi inti kacang .sedapp..suka makan..kalau letak biji bijan kat luar tu lagi sedap..nyum nyum..mahal tak bilik kat situ? Cantikla...teringin nak pergi sane kalau holiday nti :)

    ReplyDelete