End Lot Bistro & Cafe part two | Ingat lagi tak entry End Lot Bistro & Cafe Part one? kalau tak pasti or tak pernah baca sila click link kat atas tuh. Kalau dah baca baru korang tahu kenapa ada sambungan. kan aku ada cakap yang aku makan nasi putih je malam tuh. hipokrit giler. kalau makan nasi putih je memang kurus lah aku. kih kih. makanan kat end lot semua sedap sedap and boleh dikatakan quite murah.


fuh! mengenyangkan dan semestinya lazat. teruja tak? kalau teruja, tunggu ape lagi...jom makan kat sini. jangan lupa ajak aku sekali.hehe.

Post a Comment

Previous Post Next Post