Ayamazz Roti Impit  | OMG! baru tahu lah weyh~ ingatkan Ayamazz Roti Impit nih sekadar business kecil kecilan je but it is actually wholly owned subsidiary company of its ultimate holding company KFC Holdings (Malaysia) Bhd, which is a company listed in Bursa Malaysia. wah! bukan calang calang nih! persoalannya sekarang nih. korang pernah try tak makan Ayamazz Roti impit? mesti pernah kan! aku je yang noob sebab baru figure out pasal makanan yang sedap nih. kesian kan.


So anyway, Ayamazz Roti Impit nih ada  4 jenis, ade original, cheese, black pepper dan juga mushroom. Aku dapat tahu pasal roti impit nih pon sebab member kolej aku.  Dorang buat part time kat tesco jual roti impit yang walawehh sedap nih. tak cayer tengok lah sendiri. kalau nak rasa Roti impit nih kenelah beli kan. Aku mampu bagi korang tengok gambar je. hehehe.


Time nih aku order cheese punya. Banyak giler cheese! memang sedap. kalau korang ada ternampak gerai yang terpampang besar tulis AYAMAZZ ROTI IMPIT cepat cepat la serbu. Memang tak rugi!hehe.

sekiranya korang nak tahu lebih lanjut lagi pasal Ayamazz Roti Impit nih bolehlah ringan ringan kan jari anda tuh untuk melayari laman sesawang dorang. klik link kat bawah kalau nak terjah!

AYAMAZZ ROTI IMPIT

"The best frank buns or nothing"

Post a Comment

Previous Post Next Post