Dapatkan Top Nine Instagram Dengan Creator Kit | Tahun 2020 akan melabuhkan tirai tidak lama lagi. Selalunya bila hujung tahun macam ini pengguna instagram akan semak posting di Instagram mereka yang paling menjadi perhatian dan paling banyak likes!

Salah satu website yang digunakan untuk menyemak Top Nine posting di instagram adalah www.creatorkit.com. Caranya pun sangat mudah! Tak perlu daftar atau login. 

Korang cuma perlu masukkan Instagram handle dan email address (Optional) sahaja. Nanti boleh download dan kongsikan dimana mana social media platform yang korang ada.


Check Top 9 Instagram

Macam yang saya cakap, tak nak masukkan email pun tak apa  tapi kalau masukkan email dia akan hantar result top 9 instagram melalui email. Jom tengok result top nice Instagram saya.


Cubalah check untuk instagram korang, Dia akan tolong semakkan jumlah posting & likes untuk tahun 2020 dan everage likes yang kita dapat untuk setiap posting yang kita kongsikan di Instagram.
Check Top 9 untuk Instagram

Tahun ini tak banyak posting sebab PKP tak dapat nak jalan jalan sangat. Post gambar yang mana ada sahaja. Jumlah likes setahun pun kurang dari tahun lepas rasanya. 

Bukannya penting pun tapi saja semak untuk seronok seronok apa salahnya kan. 

Oh ya kalau korang nak semak Top Nine Instagram gunakan Aplikasi, boleh download sini Creatorkit Top Nine di Google Play Store. 


Check Top 9 Instagram 2020


Selamat Mencuba!

3 Ulasan

  1. pandemik ni, sampai lupa terus kat top 9 ni, selalu every year mesti buat hehe

    BalasPadam
  2. Tak pernah lagi Cik TK buat top 9 ni...

    BalasPadam
  3. Yeay, gambar kita pun ada la dalam top nine

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama