Lagu Baru Aina Abdul bersama Khai Bahar, Nafas Cinta | "Tak Sabarrrr nak release next single untuk semuaaaa!!!" Inilah tweet dari Aina Abdul yang saya nampak dekat twitter baru baru ini. Lepas tuh Khai Bahar pula yang membalas dengan tweet "Samalah hehe".

Lirik Lagu Nafas Cinta Khai Bahar dan Aina Abdul

Dalam hati dah agak yang mereka dua akan keluar lagu duet bersama tapi tak berani kongsikan apa apa dekat blog takut salah ke kan tapi memang betul sangkaan saya apabila Nafas Cinta Official Music Video dimuatnaik di youtube channel Aina Abdul sendiri.


Mendayu dayu pulak bila dengar lagu ini. Kalau korang nak tahu, komposer untuk lagu ini adalah Khai Bahar dan Aina Abdul sendiri. 

Rasaya kalau lagu ini jadi Ost Drama pun best jugak kan. Itu pendapat saya lah kan. Dah berapa kali ulang dah dengar lagu ini sebab nak tulis lirik. Nampaknya dah boleh hafal lagu ini. 

Post a Comment

Lebih baharu Lebih lama