Drama Bukan Sekadar Lafaz

Tonton Drama Bukan Sekadar Lafaz, Pelakon Drama Bukan Sekadar Lafaz, Sinopsis Drama Bukan Sekadar Lafaz, Drama baru TV3 tahun 2023,
Drama Bukan Sekadar Lafaz | Drama melayu baru yang akan menemui penonton tidak lama lagi adalah Bukan Sekadar Lafaz. Untuk pengetahuan semua, drama in diadaptasi dari sebuah novel karya Sophilea dengan judul yang sama iaitu Bukan Sekadar Lafaz.

Jom Tonton Drama Bukan Sekadar Lafaz

Drama Bukan Sekadar Lafaz yang diarahkan oleh Idora Abdul Rahman ini akan bersiaran di TV3 menerusi salah satu slot drama saluran tersebut. (akan dikemaskini dari semasa ke semasa)

Buat korang yang tidak dapat menonton di kaca televisyen, boleh tonton drama Bukan Sekadar Lafaz secara online di laman sesawang atau aplikasi tonton.

Pelakon drama Bukan Sekadar Lafaz

Drama bersiri 20 episod terbitan Pencil Pictures & Records Sdn Bhd ini dibintangi oleh Alif Satar dan Wanna Ali sebagai teraju utama. Selain mereka berdua, terdapat beberapa lagi pelakon lain yang turut sama menjayakan drama ini seperti Ahmad IdhamMalek MccroneKuzaMia Nasir dan ramai lagi. 

Informasi Ringkas Tentang Drama Bukan Sekadar Lafaz

Tajuk Drama : Bukan Sekadar Lafaz
Saluran : TV3
Tarikh Tayangan : TBC
Waktu Tayangan : TBC
Pengarah : Idora Abdul Rahman
Terbitan : Pencil Pictures & Records Sdn Bhd
Pelakon : Alif Satar, Wanna Ali, Ahmad Idham, Malek Mccrone, Mia Nasir, Kuza, Wanns Ahmad dan ramai lagi

Sinopsis Drama Bukan Sekadar Lafaz

Bukan Sekadar Lafaz mengisahkan tentang Asyikin (Wanna Ali) yang terpaksa berkahwin dengan sepupunya sendiri Hud (Alif Satar) untuk menutup aib keluarga yang belum pasti kebenarannya. Walau pun perkahwinan ini semata mata untuk menutup aib keluarga, Hud tetap menjalankan tanggungjawabnya sebagai seorang suami.

Sedikit demi sedikit membuatkan Asyikin mengagumi Hud dan mereka sebenarnya telah jatuh cinta antara satu sama lain. Namun, dugaan datang apabila Hud terikat dengan perjanjian yang memerlukan dia melepaskan Asyikin apabila tiba masanya.
Apakah yang akan berlaku selepas itu? Adakah Hud akan tetap melepaskan Asyikin? atau mereka berdua berjuang demi cinta? Saksikan drama Bukan Sekadar Lafaz yang akan ditayangkan tidak lama lagi.
LihatTutupKomentar