Senarai Filem Baru 2023 Best Di Pawagam Malaysia Akan Datang

Tak sabar sebenarnya nak kongsikan dengan korang semua tentang filem baru 2023 yang akan ditayangkan di pawagam sebab ada banyak filem best dan menarik untuk ditonton. Terdapat filem yang sudah ditentukan bila tayangannya dan ada juga yang dijangka akan ditayangkan pada tahun 2023. 

Dalam artikel untuk filem baru 2023 di pawagam, saya kongsikan bersama tarikh tayangan sekali dari semasa ke semasa mengikut tarikh tayangan di Malaysia. Kalau GSC, TGV atau lain lain punya page dah ada kongsikan tarikh tayangan untuk filem yang ada baru saya masukkan dalam list.Jadi, kalau korang tengok tak ada tarikh tepat untuk tayangan filem tertentu harap bersabar ya. Make sure korang sentiasa follow blog luqman zakaria untuk dapatkan informasi terkini gituh hehe. 

Senarai Filem Baru 2023 Di Pawagam Malaysia Akan Datang

FILEM BARU DI PAWAGAM JANUARI 2023

1. KKN Di Desa Penari : Luwih Dowo, Luwih Medini (5 Januari 2023) - Tonton Trailer
2. Switch (5 Januari 2023) - Tonton Trailer
3. Circle Line (5 Januari 2023) - Tonton Trailer
4. Escape (5 Januari 2023) - Tonton Trailer
5. M3GAN (5 Januari 2023) - Tonton Trailer
6. A Man Called Atto - Tonton Trailer
7. Sakra (16 Januari 2023) - Tonton Trailer
8. Ma, I Love You (22 Januari 2023) - Tonton Trailer
9. Pamali (12 Januari 2023) - Tonton Trailer
10. Silence of The 177 (12 Januari 2023) - Tonton Trailer
11. Duan Nago Bogho (19 Januari 2023) - Tonton Trailer
12. EVA (26 Januari 2023) - Tonton Trailer

Senarai filem best di pawagam 2023

FILEM BARU DI PAWAGAM FEBRUARI 2023

1. Babylon (2 Februari 2023) - Tonton Trailer
2. Knock At The Cabin (2 Februari 2023) - Tonton Trailer
3. Ant-Man and The Wasp : Quantumania (16 Februari 2023) - Tonton Trailer
4. The Fabelmans (9 Februari 2023) - Tonton Trailer
5. Harum Malam (9 Februari 2023) - Tonton Trailer 
6. Cocaine Bear (23 Februari 2023)Tonton Trailer
7. Didi & Friends The Movie (23 Februari 2023) - Tonton Trailer

Filem baru best dan menarik 2023

FILEM BARU DI PAWAGAM MAC 2023

1. Creed 3 - Tonton Trailer
2. Dungeons & Dragons : Honor Among Thieves (31 Mac 2023) - Tonton Trailer
3. Shazam! Fury Of Gods - Tonton Trailer
4. Scream 6 (9 Mac 2023) - Tonton Trailer
5. John Wick Chapter 4 (24 Mac 2023) - Tonton Trailer

Filem baru 2023 best dan menarik di pawagam

FILEM BARU DI PAWAGAM APRIL 2023

1. Evil Dead Rise - Tonton Trailer
2. Renfield "Suck To Be Him" (13 April 2023) - Tonton Trailer
3. The Super Mario Bros. Movie (7 April 2023) - Tonton Trailer


filem baru best dan menarik di pawagam 2023

FILEM BARU DI PAWAGAM MEI 2023

1. Guardian Of Galaxy Volume 3 (5 Mei 2023) - Tonton Trailer
2. Fast And Furious 10 - Tonton Trailer
3. The Little Mermaid - Tonton Trailer

Senarai filem baru 2023 di pawagam

FILEM BARU 2023 DI PAWAGAM JUN 2023

1. Elemental - Tonton Trailer
2. The Flash - Tonton Trailer
3. Spiderman : Across The Spider-Verse (Part One) - Tonton Trailer
4. Transformers : Rise Of Beasts - Tonton Trailer
5. Indiana Jones and A Dial Of Destiny (30 June 2023) - Tonton Trailer

filem baru 2023 yang best di pawagam


FILEM BARU DI PAWAGAM BULAN JULAI 2023

1. Mission Impossible : Dead Reckoning Part 1 (13 Julai 2023) - Tonton Trailer
2. Barbie - Tonton Trailer
3. The Marvels - Tonton Trailer
4. Roosevelt - Tonton Trailer
5. Oppenheimer - Tonton Trailer

Filem baru 2023 yang best di pawagam

FILEM BARU DI PAWAGAM OGOS 2023

1. Blue Beetle - Tonton Trailer
2. The Meg 2 - Tonton Trailer
3. Teenage Mutant Ninja Turtles : Mutant Mayhem - Tonton Trailer

Filem baru 2023 yang best di pawagam 2023

FILEM BARU DI PAWAGAM SEPTEMBER 2023

1. The Nun 2 - Tonton Trailer

FILEM BARU DI PAWAGAM OKTOBER 2023

1. The Exorcist - Tonton Trailer
2. Paw Patrol : The Mighty Movie - Tonton Trailer
3. Dune : Part Two - Tonton Trailer
4. Kraven The Hunter - Tonton Trailer

Filem baru 2023 best di pawagam 2023

FILEM BARU DI PAWAGAM NOVEMBER 2023

1. Trolls 3 - Tonton Trailer 
2. Hunger Games : The Ballad Of Songbirds and Snakes - Tonton Trailer

FILEM BARU DI PAWAGAM DISEMBER 2023

1. Star Wars : Roque Squadron - Tonton Trailer
2. Wonka - Tonton Trailer
3. Aquaman And The Lost Kingdom - Tonton Trailer

Berikut adalah antara beberapa filem baru yang akan ditayangkan pada tahun 2023. Banyak filem yang best dan menarik untuk kita tengok. Ada beberapa filem yang aku sendiri pun tak sabar nak tonton contohnya macam filem marvels dan DC, The Little Mermaid, Mario, The Nun 2 dan banyak lagi. Kalau korang pulak, filem apa yang korang tak sabar nak tengok? 

Catat Ulasan

Terbaru Lebih lama