Bonia Dah Berubah! Sekarang Dah Jadi Lebih Fresh Dan Kekinian

 Bonia Dah Berubah? Sekarang Dah Jadi Lebih Fresh Dan Kekinian | Kemain tajuk entry aku kali nih. Bukan apa, sekarang nih bila aku scroll tiktok asyik nampak beg dari jenama Bonia jer. Pastuh yang paling buat aku terkejut, Bonia berubah 360 darjah! Kalau korang tengok concept store dorang yang baru memang ternganga sebab memang jauh beza dari yang dulu.

credit to Bonia

Jujur aku cakap dulu kan bila dengar pasal jenama Bonia mesti mak mak kita jer yang pakai sebab the designs and the store punya konsep nampak sangat mature gituh. Paham tak? It is obviously jenama international tapi bukan untuk remaja. Itu apa yang aku fikirlah.

Tapi sekarang nih bila cakap Bonia jer my perception dah bertukar sebab semua dah lain lebih lebih lagi bila tengok koleksi beg yang dikeluarkan oleh dorang. Sekarang nih yang tengah hot adalah Raya Collection which is Croissant Bag yang didatangkan dengan beberapa designs yang cantik untuk korang bergaya time raya nanti.

Terbaru Lebih lama