Segmen Pencarian Bloglist Letopss By Eza Boom Boom | Hai Korang! Hari ini saya nak sertai satu lagi segmen yang dibuat oleh rakan blogger Eza Boom Boom. 

Join segmen di Blog

Kenapa saya nak disenaraikan dalam bloglist Eza Boom Boom?

Dah lama tak join mana mana segmen yang menarik dekat blog. Rasanya ini adalah segmen kedua yang saya sertai selepas sekian lama. Ingatkan sekarang ini dah tak ada blogger yang buat segmen macam nih tapi ternyata masih ada lagi.

Jadi, untuk support blog ezaboomboom.com saya join segmen ini. Harapnya dengan penyertaan ini dapat memeriahkan lagi dunia blogger. 

Setiap orang blogger ada kelebihan dalam masing masing dalam berblogging. Jadi, saya juga dapat membaca info menarik yang akan dikongsikan oleh eza di masa akan datang.
Untuk blogger blogger lain dekat luar sana yang masih belum join segmen, korang masih sempat lagi sebab segmen ini diadakan sehingga 27 Disember 2020. 

4 Comments

  1. Hi Luqman Zakaria. Cantik nama. Terima kasih sudi join segmen Eza. Eza sangat hargainya. Esok boleh tengok blog Eza ya, sebab list peserta akan dikemaskini setiap hari. Happy blogging dan ceria-ceria selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama eza! Alright nanti luqman tgk. nanti boleh blogwalking blogger2 lain jgk. Happy blogging jgk

      Delete
  2. jalan-jalan dari segmen yang sama

    https://www.kasihjuju.com/2020/12/segmen-pencarian-bloglist-letopss-by.html

    ReplyDelete

Post a comment

Previous Post Next Post