Menu baru di Nandos? - "Butterfly Chicken Breast Meal"

Dada Ayam Rama Rama. eh. Comel pulak kalau pronounce dalam bahasa melayu. Tapi apa apa pun aku nak bagitau awal awal kat korang bahawasanya tiada rama rama yang dimasak bersama ayam itu ok.zz.


Siang tadi ke Time Square.memang aim Nandos tapi tak jumpa..aku ni kalau tengok directory memang failed. Dulu belajar geografi pon failed jugak..dapat "C" masa PMR..teruk kan.okbai. tapi aku tetap berusaha carik dan akhirnya aku jumpa jugak. *mencik shopping mall besaq! sweating iolls.


Sungguh nikmat pekena Butterfly Chicken Breast nih..Awal awal tuh nak makan peri peri chicken..sebab memang itulah menu aku kalau ke Nandos..time duk usha usha menu.ternampak Rama rama nih terus order..mana tau nanti makan terus cantek macam butterfly.eh!.


Apa fav flavour korang?Lemon & Herb? Mild? Hot? atau Extra Hot?.. kite tak hot so kite mintak Mild jer.ahaks. bukan hape..tak tahan aku nak makan flavour yang lain..sauce yang dok atas table pon aku bedal sos tomato. Then, 2 sides yang aku pilih adalah Chips dan Coleslaw..auww! coleslaw uolls. ngigau ke hape aku pilih veggie? malangnya aku tak ngigau.aku makan ok coleslaw tuh.


saja nak show off limited edition Key Chain Nandos kat kome kome semua. Camne aku boleh dapat?actually tadi aku beli Nando's Card. Bukan mahal pon 10 henget sajor. Why aku beli? well of course ade benefitnya.. Klik HERE, korang bacalah sendiri, if korang berminat untuk beli then go on sebab bagi aku langsung tak rugi apa..happy nando's semua.

Menu baru di Nandos? - "Butterfly Chicken Breast Meal" Menu baru di Nandos? - "Butterfly Chicken Breast Meal"  Reviewed by Luqman Zakaria on 3/03/2013 08:46:00 pm Rating: 5

46 comments:

  1. aku nandos ni x berapa layan plak..ntah xmasuk sngat dengan selera ni..hehe

    ReplyDelete
  2. terkejut gak tetiba ada veggie di situ. haha

    makan ke tidak uolz?

    ReplyDelete
  3. pelik2 plak nama makanan. yang pelik tu la yang nak cuba kan. hehe


    hana pernah makan 2 kali kat nandos ni. itupun makan ayam ja.. hehehe xtau nak makan apa. mungkin bukan selera hana kot.

    ReplyDelete
  4. Wahhhh.... Syoknya....
    Lama dah tak makan nando's...
    AJ selalu amik extra hot peri2..
    Terangkat kot..... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...luqman x pernh terai hot2 tuh..makan yg mild jer..

      Delete
  5. Tak pernah pergi nandos..hoho..kesian dok..hehe.

    ReplyDelete
  6. setiap kali ke nando's mesti amek extra hot..itupon tak berapa hot lagi.lol!

    ReplyDelete
  7. Anis tak rasa lagi menu ni.. Eh, warna kad nandos kite sama.. Hehehe

    ReplyDelete
  8. zaza belum pernah cuba lg makan nandos ni..hihi

    ReplyDelete
  9. Begitu seksi sekali Dada Ayam Rama-rama tersebut... wah... kat Kuantan tak de Nando's!!!

    ReplyDelete
  10. baru sekali je kot makan nandos. tak menepati citarasa..tu yg x makan dah lepas tuh. mungkin menu baru ni sedap x tahu la kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsuke jgk ke..ramai pulak yang x ngam dengan nandos upernye.

      Delete
  11. wuahhhh! mahainye rep...RM19.90 tuk satu set tu hihiih...sekali skala bule jgk try ni hihihi~mnta skit bule?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang mahal..sekali sekala boleh ler p..kalau selalu ..tak la kot.

      Delete
  12. suka sangat buat orang jeles..ish3.. lapar nieh..dah la xpernah gi sana lagi

    ReplyDelete
  13. Ala! Kat trg takde nandos! Terliur sey..tolong beli pastu pos sini..kuikui

    ReplyDelete
  14. Fuh.. Dah lama tak pekena nandos ni.. Nak kena terjah balik ni.

    ReplyDelete
  15. hahah..kat tempat aku takde nandos.
    yg ade mcd,pizza dan kfc je.

    ReplyDelete
  16. serius sedap ker rama2 tu, aku plan ahad ni nak melahap kat nandos kalau sedap boleh aku cuba nanti.. ^_^

    ReplyDelete
  17. Nandos..memang antara favourite ni..harga pun boleh mencekik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mencekik jgk ler tp kadang2 takpe la pergi..kalau selalu..memang tak la..hehe

      Delete
  18. okay nanti ade masa boleh try.. mana thu boleh terbang mcm rama2 plak hihi

    ReplyDelete
  19. pe brg update entri psl mkn kt nandos kt blog, pe kte ko open table kt blogger blnje nandos ni..
    hihi

    ReplyDelete