Steamboat Di Kuala Lumpur? Suggest please!

Steamboat Di Kuala Lumpur? Suggest please! | Seingat aku, last aku ber steamboat time aku balik kedah dulu kat D'saji Restaurant Menara Alor Setar. manyak syok oh..walaupon aku nih bukan peminat tegar steamboat ..tapi bila dah aku makan..terasa macam nak lagi dan lagi..*terbayang bayang





tapi itu kat alor setar bukan KL..aku tak tahu area mana paling best kalau nak makan steamboat kat KL nih...korang tahu tak? kalau tahu bolehlah share dengan aku..dah lame mengidam steamboat nih tapi tak tahu tempat pulak nak pergi.
Steamboat Di Kuala Lumpur? Suggest please! Steamboat Di Kuala Lumpur? Suggest please! Reviewed by Luqman Zakaria on 12/15/2012 10:15:00 pm Rating: 5

28 comments:

  1. Susah nak suggest..Hehe..Sume sedap~

    ReplyDelete
  2. dekat setapak ada satu..flaming steamboat..best gila situ :)

    ReplyDelete
  3. Bbq land kat shah alam atau kuang... Tak pun kat MAEps.. Lagi kat flamingo..

    ReplyDelete
  4. Kelana Cinta : Alamak ..mcm tuh pulak..kasi ler satu jer..hehehe

    ReplyDelete
  5. Faizah Fyn : oh..nanti luqman google2 tgk cmne..hehehe

    ReplyDelete
  6. Aisy Nasiha : uih..byk jugak..boleh ler sy carik2 lepas nih!

    ReplyDelete
  7. kalau kt kl cik siti tak tau la...huhu....tp siyes la, bila baca entry ni, terus lapar steamboat...huhu

    ReplyDelete
  8. tak minat stimbot
    so tatau nak suggest kat manaa
    T_T

    ReplyDelete
  9. Eimah Siti : hehe...lapar steamboat kan.luqman pon sbb tgk gmbr kat atas nih la yg buat jadi nak tuh

    ReplyDelete
  10. chemay : halamak..sameler..dulu luqman x minat gk,,,tp sekali dah terai nk lg..ape kate chemay terai dulu...hehehe

    ReplyDelete
  11. WAI : awal2 komen pon ade org ckp soul garden...

    ReplyDelete
  12. wah..sedapnya.....nyum..nyum..nyummm...

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum luqman...sedapnya kalau dpt makan bestnya...:)

    ReplyDelete
  14. Mas Zull : itulah..sy dah mengidam nih...heheh

    ReplyDelete
  15. alamkk terliur2..haha...KL xtau kalau PJ tau :p

    ReplyDelete
  16. jom boleh cuba restoran steamboat yang pork free kat
    https://www.facebook.com/xmqporkfreesteamboat
    jalan maharajalela.kl.

    memangnya sedap.

    ReplyDelete
  17. yang pork free boleh makan?

    restoran steamboat dekat monorail station maharajalela, jalan maharajalela. kl.
    https://www.facebook.com/xmqporkfreesteamboat cuba tengok

    memang pedas

    ReplyDelete