Samsung GALAXY camera kau panah jantungku

Nampak awek seksi bibir cam angelina jolie melenggang kat entrance pavillion. 
Comment : meleleh air liur pastuh hidung berdarah.pengsan.

Nampak Samsung Galaxy camera bertenggek dalam cermin lutsinar.
Comment : T___T. sudikah kau menjadi teman hidupku?


mengguirkan bukan. sejujur dan seikhlas hati yang nurani lagi suci tanpa debu nih.aku belum pernah tengok gadget nih secara realiti..aku tengok secara maya sajor..macam korang tengok sekarang nih la..tengok kat internet pon dah berdarah hidung.kalau tengok real????




bagi aku everything is perfect dengan Samsung GALAXY camera. Korang boleh.

Snap Thousands of pictures.
Editing
video.
Play games.
Networking (facebook..etc)
Chat
Video call

bla ...blaa...blaa...dan lagi dan lagi...banyak sangat nak mention.jom tengok video kat bawah nih.


apa lagi yang kau nak? This is not a gadget! This is a wife. Wink.


Samsung GALAXY camera kau panah jantungku Samsung GALAXY camera kau panah jantungku Reviewed by Luqman Zakaria on 12/24/2012 12:11:00 am Rating: 5

No comments: