Samsung GALAXY camera kau panah jantungku

Nampak awek seksi bibir cam angelina jolie melenggang kat entrance pavillion. 
Comment : meleleh air liur pastuh hidung berdarah.pengsan.

Nampak Samsung Galaxy camera bertenggek dalam cermin lutsinar.
Comment : T___T. sudikah kau menjadi teman hidupku?


mengguirkan bukan. sejujur dan seikhlas hati yang nurani lagi suci tanpa debu nih.aku belum pernah tengok gadget nih secara realiti..aku tengok secara maya sajor..macam korang tengok sekarang nih la..tengok kat internet pon dah berdarah hidung.kalau tengok real????




bagi aku everything is perfect dengan Samsung GALAXY camera. Korang boleh.

Snap Thousands of pictures.
Editing
video.
Play games.
Networking (facebook..etc)
Chat
Video call

bla ...blaa...blaa...dan lagi dan lagi...banyak sangat nak mention.jom tengok video kat bawah nih.


apa lagi yang kau nak? This is not a gadget! This is a wife. Wink.


Samsung GALAXY camera kau panah jantungku Samsung GALAXY camera kau panah jantungku Reviewed by Luqman Zakaria on 12/24/2012 12:11:00 am Rating: 5

50 comments:

  1. tapi tak boleh kol lak kan..tapi kalau suka bergambar memang bes ah..

    ReplyDelete
  2. memang boleh jadi wife! tp bila ada wife jgn abaikan dia pulak.. hahahaha .. haritu ada survey .. nak beli tp kat ipoh xde :(((( dia kata ada kat KL, selangor, penang & johor rasanye ...

    ReplyDelete
  3. afifudinsohaini :boleh la..video call boleh..hoohho

    ReplyDelete
  4. suhaili : itu bukan penghalang..meh meh datang kl! hehehe

    ReplyDelete
  5. ada nampak camera nih kat kedai camera kat shopping complex bawah office tu... nampak review cam menarik jer... ^_^

    ReplyDelete
  6. Fie lagi suka samsung galaxy s3
    Adehhh bila boleh dapat nie. hehe

    ReplyDelete
  7. Adik aku jual camera ni and dia gtau xleh kol. mmg boleh masuk sim kad tp just for internet purposes. tang video kol mgkin boleh tp ada dwi kamera ke? i don't think so.. survey habis2 dlu bro b4 rembat sbijik

    :)

    ReplyDelete
  8. but aku still pilih camera biasa jugak. yang fuction dia sekdar kamera je.

    Nikon V1

    ReplyDelete
  9. Fuhhh.. Memang smart.. ni yang nak cari sugar mummy or sugar daddy sorang ni.. huhu

    ReplyDelete
  10. Wow smart la..rasa nak rembat satu tu pun klau Ada duit..hehe

    ReplyDelete
  11. cantik tu..kalau dya husband bkn wife,haahah

    ReplyDelete
  12. aku pun rasa macam aku kena panah lah dengan kamera ni..dasyat betul..

    ReplyDelete
  13. Farah Waheeda Wahid : pada pendapat luqman, luqman ok jer and suke sgt dengan camera nih ...bak kate omputih..all in one..hehe

    ReplyDelete
  14. Nieyxzha Hassan : jom kite pakat beli ramai2..

    ReplyDelete
  15. Mama adam : insyaallah kalau de rezeki boleh la dapat.hehe

    ReplyDelete
  16. fifie : luqman pon suke jgk S3 tuh..tapi luqman suke ambek gambar jadi mungkin camera nih sesuai..hehe

    ReplyDelete
  17. MK Kimi : kalau nk kol memang xleh la..tapi setahu luqman boleh wat video koll..rasenye de dwi kamera kot..hehe..xpasti kene kaji dulu..huhu..

    ReplyDelete
  18. W.A.I : hehe...itulah tpi msing2 de pro and cons la..

    ReplyDelete
  19. Eyriqazz : canggih sampai kadang2 tuh xleh nak catch up kan..hehe

    ReplyDelete
  20. Rapunzeel Cikilolo : memng sgt smart jom beli..hehehe.

    ReplyDelete
  21. Fatin Aziz : itulah kan fatin ..kalau ade duit sure dah rembat stu..

    ReplyDelete
  22. Dya Bunga : haha...jadi husband pon boleh jgk..

    ReplyDelete
  23. boni kacak : hati aku dh cair dengan camera nih..hehe

    ReplyDelete
  24. owh sangat kena dengan jiwaku.bilalah nak dapatkannya

    ReplyDelete
  25. SCD: Kaw kaw punyer kn...untung nih klau dpt..hehe

    ReplyDelete
  26. siapa taknak.. teringin, tapi bila check pocket, ok lupakan

    ReplyDelete
  27. kampung Balimbang : luqman pon tgh berangan nih..haha

    ReplyDelete
  28. Liza Licha : uhuhu...sy pon suke DSLR tp skg jatuh hti kt yg nih pulak..hehe

    ReplyDelete
  29. maisarah Azmi : jgn cmtuh..insyaallah nnti klau kumpul duit and bile dh de rezeki lebih boleh beli..hehe

    ReplyDelete
  30. ouch.. jantungku dah lama di panah.. tapi apa boleh buat... kena menabung dulu..

    ReplyDelete
  31. jom meh lawan nokia pureview 808 cepat lerr ade spe sape ade tak ... hehehe

    ReplyDelete
  32. meh lawan nan aku punyer nokia pure view 808 hehe cepat laa beli hehee ...

    ReplyDelete