assalamualaikum "mak mak" semua..

Arini aku nak buat tutorial kelim karipap yang kecik lagi comel tuh secara manual..kalau tak nak guna manual pon xpe..korang boleh guna "auto"..auto tuh maksudnya korang beli la acuan karipap  kat kedai pastuh buatlah karipap karipap cinta dengan mudah dan malasnya..sebelum aku bagi tutorial, kenelah tunjuk hasilnya dulu..


Comel kan karipap karipap Cinta nih..kitorang buat karipap nih secara manual sebab kitorang nih rajin #puiiih..kelim sendiri guna jari jemari yang berseni nih..aku sure korang boleh nampak satu karipap yang dikelim dengan tidak senonohnya..pelik jer aku tengok..sape la yang kelim tuh..




tutorial karipap jer pon tapi gigih masukkan lagu American Next Top Model...aku harap lepas nih korang dah boleh kelim karipap dengan jayanya ..kalau korang still tak dapat jugak nak buat nih..jangan lah putus asa atau kecewa..korang beli je acuan..SENANG! lol.


\

satu lagi aktiviti yang paling senang nak buat kalau tak reti kelim karipap..#JadiTukangGorengSudah La..tunggu jer garing..then angkat..siap! selamat mencuba yer "mak mak" semua!

Post a Comment

Previous Post Next Post