Instagram Top 12 Finalis Dewi Remaja tahun 2018/2019 - Blog Luqman Zakaria

Instagram Top 12 Finalis Dewi Remaja tahun 2018/2019

Share This
Instagram Top 12 Finalis Dewi Remaja tahun 2018/2019 | Untuk artikel pada kali ini, aku nak kongsikan dengan semua pembaca blog luqmnzakaria tentang Dewi Remaja yang bakal ditayangkan di Astro Ria dan Astro Ria HD jam 1030 malam pada setiap hari ahad bermula 25 November 2018 akan datang. 

Dengan adanya social media platform seperti instagram, Finalis Dewi Remaja sememangnya akan menjadi perhatian ramai orang dan korang pon semestinya nak tahu instagram handle untuk setiap peserta yang layak menjadi Top 12 Dewi Remaja edisi kali ini kan. Jadi, tanpa membuang masa lets get started!

Haneesya | Instagram : @haneesyahanee
Tia Sarah | Instagram : @faeleafy
Anna Jobling | Instagram : @annajobling
Arena Iman | Instagram : @arenalieya
Affie Rania | Instagram : @affierania
Lydia De Sal | Instagram : @evolly_dear
Aween | Instagram : @aweenismail
Rasya | Instagram : @rasyadean
Zeera Azizi | Instagram : @zeera.azizi
Sherin | Instagram : @sherinamiri
Ernisha | Instagram : @ernishaaa
Fazreen Fazera | Instagram : @fazreenfazera
Berikut adalah finalis Top 12 untuk Dewi Remaja Edisi ke 10. Korang boleh check them out di Instagram. Kalau dah ada yang berkenan untuk dijadikan sebagai dewi remaja pilihan korang tuh follow sekarang. Tak sabar rasanya nak tengok siapa diantara 12 finalis ini akan memegang title Juara Dewi Remaja 2018/19. Good Luck to all of them!

1 ulasan:

  1. perhghh cantik semua...ada yg brkenan x luqman..eheheh

    BalasPadam

Pages