wuhuuu! I'm Coming Home. - Blog Luqman Zakaria

wuhuuu! I'm Coming Home.

Share This
Terasa  hepi giler sebab on this weekend, iolls nak balik ke kampung halaman yang cantek dan lagi permai nun jauh disana itu.ohoks. *fefeeling macam bertahun tak balik mesia.gituh. walhal kampungnye secoet jer pon dah boleh sampai..

On 25 March nanti akan berlangsung satu majlis yang sangat sangat penting untuk kakak aku.That's why aku balik kampung and aku harap semuanya akan berjalan dengan lancar. I will definitely update korang pasal event tuh nanti. One more thing, aku excited nak tgk anak sedara.Rindu.


aip! sombongnye.orang nak amek gambar.pandang tempat lain pulak.

46 ulasan:

  1. Uitss, cute baby tuu!! Tlg gigit pipi tu k :D Huahuahua

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan..kan..memang cute..nnti sy tlg gigitkan..hehe

      Padam
  2. mesti anak sedara bangga,sebab pakcik sedara dia buh gambar dio dale blog,aduuuu..hik

    BalasPadam
  3. Ehem2.. Ecxited nak tgk anak sedara ke mata air?hehehe

    BalasPadam
  4. Gaya maaa.. Pandang2 tepat lain...
    Hehheheh..
    Bestnya nak balik kampung..
    AJ kampung semua kat KL....
    Tumpanglah kampung mak & abah je...
    Heheheh.. =D

    BalasPadam
    Balasan
    1. kecik2 dh pndai pose..huhu..tumpang pon xpe lah..asalkan boleh rase balik kg..

      Padam
  5. wooow, bestnya nk ada knduri..hehe
    ehhh, comelnya bby.gerammm je tau..

    BalasPadam
  6. olo comel.... kenapa letak tisu kat dahi...? mesti sedu ni... hihi^^

    BalasPadam
  7. alalala comelnya...mata cantik nama cantik ummu syaurah ^^

    #baru ingt nk support earth hour 23 mac ni tp sepupu lak kawin buat mlm lak tu adeihhh.rasa2 kalau bg reason x dtg sbb nk jaga bumi uncle pcya tak he3....

    BalasPadam
  8. comel anak sedara.. semoga mjlis berjalan lancar

    BalasPadam
  9. aikkk...cuti ke...ke habis belaja....

    BalasPadam
  10. salam...
    singgah menyinggah amalan tradisi(pehal skema pulak ni..)

    salam perkenalan..
    terimalah hamba sebagai pengikut no...aaa 1411..(sambil menundukkan badan..)

    comel nye budak sombong tersebut..

    BalasPadam
  11. same ar.. zam pn nk blik kmpg hjg mgu ni..

    BalasPadam
  12. baby girl ye? Alalololo...comel sangat2.

    BalasPadam
  13. hei kiutnya awak nieeee sape name ???sedu er ada kertas siap hehe...

    BalasPadam
  14. alololololo, comel sesangatttt... nak sayang sikit, hahahaha

    BalasPadam
  15. Hati hati dlm perjalanan. : o)

    BalasPadam

Pages