End Lot Bistro & Cafe part two - Blog Luqman Zakaria

End Lot Bistro & Cafe part two

Share This
End Lot Bistro & Cafe part two | Ingat lagi tak entry End Lot Bistro & Cafe Part one? kalau tak pasti or tak pernah baca sila click link kat atas tuh. Kalau dah baca baru korang tahu kenapa ada sambungan. kan aku ada cakap yang aku makan nasi putih je malam tuh. hipokrit giler. kalau makan nasi putih je memang kurus lah aku. kih kih. makanan kat end lot semua sedap sedap and boleh dikatakan quite murah.


fuh! mengenyangkan dan semestinya lazat. teruja tak? kalau teruja, tunggu ape lagi...jom makan kat sini. jangan lupa ajak aku sekali.hehe.

8 ulasan:

  1. macam2 menu... mesti kekenyangan lepas makan...

    BalasPadam
  2. masz sidek : hehe...memang konyang~

    BalasPadam
  3. Kau makan semua ni ker ~ pengsan haha.
    Mesti kau sorokkan desertkan kan kan haha.

    BalasPadam
  4. mista panda : haha! mane ade..makan ngn family~

    BalasPadam
  5. Silap besar tol bukak blog arep mlm time perot tgh lapo.. Grrrr!!

    BalasPadam
  6. sedap. tergoda. terlioq.
    tapi...takboleh3, diet. :P

    BalasPadam
  7. Liyana Rahim : hehe~ pergi la makan..

    BalasPadam
  8. Niza Romli : diet pon diet jgk..sekali sekala makan besar ape salahnya~

    BalasPadam

Pages