Breaking News

End Lot Bistro & Cafe Part one

End Lot Bistro & Cafe Part one | Mirror mirror on the wall! *muncungkan bibir bagi nampak cute cikit.dengan harapan mirror mirror tuh akan cakap " you are the cutest guy in the world". kih kih kih. Aku tahu  intro entry nih boleh buat korang vomit blood tapi biasalah tak ramai yang boleh terima kebenaran. haha. okbai.
Abaikan intro ikan kerapu di atas. Aku nak tanya korang. Pernah datang End Lot Bistro & Cafe ini tak? Kalau tak pernah datang, korang wajib baca entry nih sampai habis sebab berkemungkinan besar korang akan rasa teruja.
Kita mulakan dengan menu. Jangan menilai menu dari rupa parasnya ok nampak macam biasa biasa je tapi bila korang baca menu tuh korang akan mula menangis dan mata korang akan mengalirkan darah dan korang akan *hmm rase macam over plak padahal menu je pon.
Apple Juice 
Nasi Putih
Yup. segelas apple juice dan sepinggan nasi. itu je la makan malam aku untuk malam nih. on diet la katakan.haha.ok.aku tahu susah untuk korang percaya. aku pon macam tak percaya sebab memang pelik la kalau aku, luqman zakaria, makan nih je.so. apa lagi yang aku makan kat sini??adakah ianya menjadi tanda tanya buat korang?? kalau nak tahu sila tunggu PART 2. hehe. * macam lah korang nak tahu kan.T__T.

4 ulasan:

  1. diet? jap..jap.. ni makan malam kul berapa ni. kalau lewat2 makan nasi nanti diet tak menjadi. tambahlah lauk ayam...baru sedap. he..he..

    BalasPadam
  2. nampak telor kat balakang..huhu

    BalasPadam
  3. LAB : haha..x diet la akak~ tungggu part2 baru tau diet ke tak.kihkih!

    BalasPadam