CNY [Saloma Bistro And Theatre Restaurant] - Blog Luqman Zakaria

CNY [Saloma Bistro And Theatre Restaurant]

Share This
1. CNY? Chinese New Year?

yup! exactly. it is about chinese new year. korang tahu kan yang Chinese new year dah lame gila berlalu tapi aku still nak update pasal nih sebab kenangan kan. hehe

2. Saloma Bistro and Theatre Restaurant

Kitorang ( staff opis & aku ) dijemput untuk join event CNY kat Saloma Bistro. Bunyi macam orang penting kan. korang mesti dapat imaging macam mana environment majlis tuh kan. Biasalah CNY mesti banyak red colour, angpau, tarian naga dan macam macam lagi. Banyak sangat nak citer tapi aku malas nak taip. Jadi, silalah lip lap lip lap kan mata korang sebab aku ade upload gambar kat entry nih untuk tontonan umum.

Saloma Bistro And Theatre Reastaurant
Tarian naga. aku lah yang kat dalam custome tuh. caye tak? ( sape caye confirm aku T__T ).

yi san. ( campuran sayur sayuran katenya ) mampu tengok je sebab aku takkan makan.


ini gambar penutup untuk entry nih. ramai kan orang.time nih kat dalam hall. banyak OMG (giler) booth makanan. so, aku lupekan camera dan dengan sepantas kilatnya aku.....

p/s : tiada sambungan untuk entry ini..ending die memang camtuh. peace :P

5 ulasan:

  1. liyana deli : jeles ?? hehe..arituh dapat angpau jgk tau..RM2!! HEHE

    BalasPadam
  2. tak da pantang klu pasal makanan kan...baguslah. ekeke

    BalasPadam
  3. NIZA ROMLI : sementara bole makan nih..makan la yer idok~

    BalasPadam
  4. terbaik la....panjang gle mee tu

    BalasPadam

Pages